Η Κόρη του αδικοχαμένου Paul Walker έκανε μία σπάνια Εμφάνιση. Δεν θα Πιστεύετε ΠΩΣ είναι Σήμερα!

Η Meadow Walker ήταν μόλις 14 όταν ο πατέρας της, ο ηθοποιός Paul Walker, πέθανε στην ηλικία των 40 από αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ήταν ένας πολύ γνωστός ηθοποιός κυρίως για τον ρόλο του στο  ‘Fast & Furious’. Από τότε που τον έχασε όμως, η έφηβη έχει κρατήσει πολύ χαμηλό προφίλ. 

Η Meadow έκανε όμως μία πολύ σπάνια εμφάνιση πρόσφατα για να τιμήσει τον ηθοποιό Adrian Grenier που πήρε το βραβείο Paul Walker Ocean Leadership Award. Ο Adrian ασχολείται με μία οργάνωση που βοηθάει τους ωκεανούς του κόσμου μέσα από την μόρφωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού.

Το ίδρυμα Paul Walker είχε ιδρυθεί από την Meadow το 2015, δύο χρόνια αφού έχασε τον πατέρα της.

Πήρε πολλά χρήματα από το τρακάρισμα του πατέρα της και είναι πραγματικά αξιοσημείωτο πως κάποιος τόσο νέος αξιοποιεί τόσο καλά την περιουσία του.

‘Ο πατέρας μου λάτρευε τον ωκεανό. Ήθελε επίσης να βοηθάει τα ζώα και τους ανθρώπους. Γι’αυτό αποφάσισα να ιδρύσω αυτόν τον οργανισμό, γιατί ήθελα να μοιραστώ με τον κόσμο ένα κομμάτι του.’

Το βραβείο αυτό αναγνωρίζει και άλλες προσωπικότητες που έχουν τα ίδια όνειρα και στόχους. Το έχουν πάρει και το μοντέλο Marisa Miller και οι μουσικοί Anjali World και Jack Johnson.

Η διευθύντρια του ιδρύματος λέει: ‘Είμαστε πολύ περήφανοι που δουλεύουμε γι΄αυτό το ίδρυμα και στηρίζουμε το όραμα για ένα καλύτερο κόσμο.’

Credit: providr.com

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι