Δες ΠΩΣ να Ντύνεσαι σαν Παριζιάνα – 10 Καταπληκτικές Προτάσεις σε Γαλλικό Στυλ

Όλοι γνωρίζουν ότι το γαλλικό στυλ είναι πρότυπο κομψότητας και ομορφιάς. Και δεν είναι θέμα ακριβής μάρκας ή φυσικής χάρης. Οι Γαλλίδες γνωρίζουν πως να συνδυάσουν τα πιο απλά κομμάτια και να δημιουργήσουν μοναδική, στυλάτη και απίστευτα θηλυκή εμφάνιση.

Σήμερα αποφασίσαμε να σας ανοίξουμε τη ντουλάπα τους και να σας παρουσιάσουμε τα κομμάτια που πρέπει να φορέσετε για να νιώσετε σαν μια πραγματική Παριζιάνα

Τζιν

Οι Γαλλίδες δεν αγαπούν να επιδεικνύουν μάρκες. Εφιστούν προσοχή στην απλότητα και την ποιότητα. Για παράδειγμα, τα συμβατικά τζιν μπορούν να γίνουν επιτομή του στυλ σας, αν συνδυαστούν με μπλούζες κατασκευασμένες από φυσικά υλικά ή πουλόβερ.

Μαύρο πανωφόρι

Το μαύρο είναι διαχρονικό χρώμα, που ταιριάζει σε κάθε περίπτωση. Ένα αγαπημένο κομμάτι της γαλλικής γκαρνταρόμπας είναι το μαύρο πανωφόρι, καθώς συνδυάζεται σχεδόν με τα πάντα και είναι πάντα κομψό.

Τσάντα

Παραδόξως, οι Παριζιάνες δεν σπαταλούν χρήματα σε ρούχα και επενδύουν ένα σημαντικό ποσό σε μια ποιοτική τσάντα, καθώς πιστεύουν ότι είναι από τα αξεσουάρ που είναι πάντα ορατά.

Αντρικά παπούτσια

Το Παρίσι είναι γεμάτο με το πνεύμα της αντίθεσης, και οι κάτοικοι της πόλης του φωτός δεν αποτελούν εξαίρεση. Για παράδειγμα, ένα ζευγάρι αντρικά παπούτσια είναι ιδανικά για ένα αυστηρό επαγγελματικό κοστούμι, και προσθέτουν απεριόριστο στυλ.

Μπαλαρίνες

Πιθανόν να υπάρχουν μπαλαρίνες σε κάθε ντουλάπι Γαλλίδας. Είναι πρακτικές και άνετες, και μπορούν να συνδυαστούν σχεδόν με οτιδήποτε. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι είναι τα αγαπημένα παπούτσια των fashionistas.

Μαύρα γυαλιά ηλίου

Τα μεγάλα και μαύρα γυαλιά ηλίου είναι ένα αξεσουάρ που έχει κάθε Παριζιάνα. Ταιριάζουν σε κάθε εμφάνιση και χαρίζουν μυστηριώδες και σαγηνευτικό βλέμμα.

Μεταξένιο φουλάρι γύρω από τον λαιμό

Αυτό το κομμάτι δεν βγαίνει ποτέ εκτός μόδας. Συνδυάστε το φουλάρι με οτιδήποτε, και όλα εξαρτώνται από το γούστο σας και τη φαντασία σας. Είναι μια χαριτωμένη πινελιά σε κάθε εμφάνιση.

Χαλαρό πουκάμισο

Ένα λευκό πουκάμισο δείχνει πολύ θηλυκό και δημιουργεί ένα μποέμ στυλ. Το πουκάμισο μπορεί να είναι χαλαρό και μερικά κουμπιά ξεκούμπωτα. Συνδυάζεται ιδανικά με ψηλοτάκουνες γόβες και οποιαδήποτε αξεσουάρ.

Μακρύ παλτό ή καπαρντίνα

Οι Παριζιάνες λατρεύουν τα παλτό και τις καπαρντίνες και τα φοράνε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του έτους. Συνδυάστε τα με παντελόνι, τζιν, φόρεμα και γενικά με οτιδήποτε!

Πουλόβερ με ανοιχτή λαιμόκοψη

Τα πουλόβερ με ανοιχτή λαιμόκοψη, που πέφτουν ελαφρώς και αποκαλύπτουν έναν ώμο, δείχνουν ιδιαίτερα αισθησιακά. Οι Γαλλίδες το γνωρίζουν αυτό και το εκμεταλλεύονται για να προσελκύσουν τα αντρικά βλέμματα.

Credit: Adme

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι