Δείτε 8 Διάσημους που εμφανίστηκαν από το Πουθενά και ΠΟΣΟ έχουν αλλάξει μέχρι Σήμερα!

Το θέμα είναι πως όταν κάποιος γίνεται viral σπάει το διαδίκτυο σε εκατομμύρια κομμάτια. Πάρτε για παράδειγμα τον Tay Zonday. Ενώ το διαδίκτυο ήταν στα πρώτα του βήματα, έβγαλε το κομμάτι “Chocolate Rain” το 2007. Μέχρι τώρα, έχει πάρει περισσότερα από 109 εκατομμύρια προβολές…

Τώρα, μπορεί να βγάζει ακόμα τα τραγούδια του αλλά δεν είναι όπως ήταν πριν χρόνια. Τότε, όλοι μιλούσαν γι’αυτόν και άλλαξε το διαδίκτυο για πάντα.

Και μετά απλά εξαφανίστηκε, όπως είχε εμφανιστεί κιόλας. Αναρωτιέστε ποτέ τι τους συνέβη;

1. Τότε

Ted ” Ο Άντρας με την Χρυσή Φωνή” Williams έγινε είδωλο του διαδικτύου μέσα σε λίγες μέρες και έφυγε από τους δρόμους που ζούσε.

Τώρα

Το 2015 δήλωσε πως θα έβαζε υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ σαν ανεξάρτητος υποψήφιος. Βέβαια κανείς μας δεν άκουσε κάτι άλλο από τότε.

2. Τότε και τώρα

Τον Φεβρουάριο του 2011, η Rebecca Black άλλαξε για πάντα τις ζωές μας με το τραγούδι “Friday”. Ακόμα εμφανίζεται πού και πού σε βίντεο στο YouTube.

3. Τότε

Ο Antoine Dodson έδωσε μία από τις πιο παράξενες συνεντεύξεις μετά από μία διάρρηξη στο σπίτι της αδερφής του. Οι The Gregory Brothers έφτιαξαν ένα τραγούδι από αυτή του τη συνέντευξη, το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία. Αναρωτιέστε πώς είναι σήμερα;

Σήμερα

Ο Antoine Dodson έχει γίνει από τότε ένας θρήσκος Εβραίος και μεγαλώνει τον γιο του. Επίσης λέει πως είναι ένας πρώην-γκέι που ψάχνει μία καλή γυναίκα για να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του.

4. Τότε

Ο Keenan Cahill είχε πάρει μεγάλη δημοσιότητα τραγουδώντας δίπλα σε καλλιτέχνες όπως τον 50 Cent και την Katy Perry.

Τώρα

Φτιάχνει ακόμα μουσική και έχει βγάλει 3 singles από τότε.

5. Τότε

Το 2007, η Caite Upton, γνωστή και ως Miss South Carolina Teen USA, έδωσε μία πολύ παράξενη και μεγάλη απάντηση…

Τώρα

Σήμερα, έχει αφήσει τον χώρο του θεάματος και έχει εμφανιστεί στο ‘Amazing Race’. Επίσης ασχολείται με τα κτηματομεσιτικά στην Καλιφόρνια.

6. Τότε

Η Patricia Krentcil ήταν γνωστή για το μαύρισμά της και έλεγε πως και η κόρη της έπρεπε να κάνει το ίδιο.

Τώρα

Από τότε γύρισε μία ταινία πopνό, έβγαλε δύο δίσκους, έκανε διάφορες εμφανίσεις μεθυσμένη, πήγε για αποτοξίνωση – και από τότε φαίνεται πως έχει αρχίσει να αλλάζει τη ζωή της.

7. Τότε

Το 2009, ο David DeVore Jr. ήταν μόλις 7 χρονών όταν γυρνούσε από τον οδοντίατρο. Δεν είχε ιδέα τότε πόσο πολύ θα τον συμπαθούσε ο κόσμος. Από τότε έχει μεγαλώσει λιγάκι…

Τώρα

Τώρα είναι 15 και ο πατέρας του δηλώνει: ‘Ναι, βγάλαμε κάποια χρήματα χάρη στο YouTube, αλλά αυτό είναι πια παρελθόν και τώρα προέχει η μόρφωσή τους.’ Ο David λέει πως ακόμα τον αναγνωρίζουν στον δρόμο.

8. Τότε

Και τελικά έχουμε τον Jeremy Meeks. Έγινε viral μετά την σύλληψή του από την αστυνομία. Και σήμερα…

Τώρα

Τώρα, ο Jeremy Meeks έχει βρει τον Θεό, είναι πολύ καλός πατέρας για τον γιο του και έχει ξεκινήσει καριέρα στο μόντελινγκ. H μάνατζερ του, Jim Jordan, λέει πως έχει συνέχεια καινούργιες προσφορές για τον πελάτη της.

Credit: diply.com

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι