14 Βασικές Πόζες που θα σας βοηθήσουν να βγάζετε τις ΠΙΟ Πετυχημένες Φωτογραφίες! Η 3η είναι Χρυσός για Κάθε Γυναίκα!

Εμείς πιστεύουμε πως δεν υπάρχουν άσχημοι άνθρωποι στον κόσμο και πως όλοι μπορούμε να λάμψουμε σαν αστέρια. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να μάθουμε μερικές από τις βασικές πόζες. Δοκιμάστε τις και η επιτυχία είναι εγγυημένη!

Αυτή η στάση κάνει το σώμα να φαίνεται μεγαλύτερο και πιο επιθετικό. Τραβήξτε πίσω τους αγκώνες, δείξτε τα νύχια σας και γυρίστε λίγο το κεφάλι σας – η ίντριγκα θα αντικαταστήσει την επιθετικότητα.

Μην πιέζετε την μέση σας – αυτό θα τσαλακώσει τα ρούχα σας και δεν θα φαίνονται όσο καλά θα περιμένατε.

Προσοχή στην θέση των χεριών σας – θα πρέπει να είναι ουδέτερη. Αποφύγετε τις εντάσεις στα χέρια, όπως και οι αγκώνες δεν πρέπει να κοιτούν προς την κάμερα. Να θυμάστε πως οι καρποί σας πρέπει να είναι ελεύθεροι και ευλύγιστοι.

Το να αγγίξτε απαλά το μάγουλο με τα νύχια σας θα σας κάνει πιο ελκυστικές. Μόνο μην το πιέζετε πολύ γιατί θα φαίνεστε σαν να σας πονάει το δόντι.

Τα χέρια θα πρέπει να είναι ελεύθερα, αλλά μην τα αφήνετε να κρέμονται απλά από το σώμα. Βάλτε το ένα χέρι στην μέση και γείρτε ελαφρά το κεφάλι προς εκείνη την πλευρά – έτσι θα δώσετε έμφαση στα πλεονεκτήματά σας.

Μην γουρλώνετε τα μάτια σας. Είναι σημαντικό το βλέμμα και τα χείλια σας. Εάν στρίψετε λίγο το κεφάλι σας, ακουμπήστε το πρόσωπό σας με τις άκρες των δακτύλων σας και ανοίξτε ελαφρώς το στόμα.

Μην πιέζετε τα μάτια σας. Το φυσικό τους σχήμα είναι το πιο όμορφο.

Μην κρύβετε το πρόσωπό σας πίσω από τα χέρια σας. Είναι πιο καλό να ακολουθείτε το παράδειγμα της δεξιάς εικόνας.

Δώστε έμφαση στα σωστά σημεία. Είναι καλύτερο να δείχνετε την μέση σας παρά το στομάχι σας. Είναι επίσης σημαντικό να μην έχετε κλειστή πόζα – δείχνει ένταση και δεν είναι ελκυστική.

Ένα αγέλαστο πρόσωπο κάνει τα χείλια να φαίνονται πολύ μεγάλα και η εικόνα φαίνεται επιθετική, Είναι καλύτερο να κοιτάτε κατευθείαν στην κάμερα με το σώμα ελαφρώς γυρισμένο. Μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικές θέσεις στα χέρια σας.

Εκτός και αν είστε η γυναίκα ενός αρχηγού φυλής της Αφρικής με πολλά δαχτυλίδια και βραχιόλια στον λαιμό, δεν είναι απαραίτητο να σηκώνετε το πηγούνι.

Τα χέρια θα πρέπει πάντα να είναι χαλαρά. Απλά συγκρίνετε αυτές τις 2 φωτογραφίες και θα καταλάβετε το γιατί.

Όταν βγάζετε μία ολόσωμη φωτογραφία, δεν υπάρχει λόγος να σπάσετε την κάθετη γραμμή. Να θυμάστε: μην κάνετε πόζες που κάνουν το σώμα σας να φαίνεται αφύσικο και γεμάτο ένταση.

Ένα μυστικό για ολόσωμες φωτογραφίες: θα πρέπει να έχετε γωνίες όπως το γράμμα ‘S’. Είναι καλύτερο να στηρίζετε το βάρος σας στο ένα πόδι και να έχετε τα χέρια σας χαλαρά. Το πηγούνι θα πρέπει να είναι ελάχιστα σηκωμένο.

Credit: brightside.me

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι