Αυτή η Πανάκριβη Τσάντα Πολυτελείας Κοστίζει 2.000 ευρώ, αλλά μπορείτε να πάρετε μια ίδια από τα ΙΚΕΑ με μόλις 99 Λεπτά!

Η Σουηδική εταιρεία ΙΚΕΑ είναι γνωστή για τα μινιμαλιστικά σχέδια των επίπλων, όπως οι καναπέδες, οι λάμπες και τα σεντόνια. Το ίδιο δεν ισχύει για τις τσάντες.

Αυτό όμως δεν σταμάτησε τon πολυτελή Γαλλικό οίκο μόδας Balenciaga να κυκλοφορήσει μία τσάντα που έχει μεγάλη ομοιότητα με την τσάντα για ψώνια της ΙΚΕΑ με το όνομα «Frakta», γνωστή για το μπλε της χρώμα, την ανθεκτικότητα και το μεγάλο μέγεθος.

Οι τσάντες της Balenciaga και της ΙΚΕΑ έχουν σχεδόν πανομοιότυπο σχέδιο. Υπάρχουν ελάχιστες διαφορές στον σχεδιασμό, στο υλικό και φυσικά στην τιμή.

Η τσάντα Frakta της ΙΚΕΑ είναι κατασκευασμένη 100% από πολυπροπυλένιο, ένα ανακυκλώσιμο υλικό, ενώ η τσάντα Balenciaga είναι από γυαλιστερό δέρμα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους.

Η βασική διαφορά τους είναι όμως η τιμή. Η κλασική τσάντα της ΙΚΕΑ κοστίζει 99 σεντς, ενώ η τσάντα της Balenciaga κοστίζει 2.145 δολάρια.

Η ΙΚΕΑ επαινεί τη Γαλλική εταιρία για τον σχεδιασμό της τσάντας, καθώς ένας εκπρόσωπος της ΙΚΕΑ δήλωσε:

«Νιώθουμε πολύ κολακευμένοι που η τσάντα της Balenciaga μοιάζει με την μπλε τσάντας της ΙΚΕΑ. Τίποτα δεν νικάει την ευελιξία μιας μεγάλης μπλε τσάντας.»

Ωστόσο, ο κόσμος προτιμάει να έχει μια τσάντα της ΙΚΕΑ παρά μια παρόμοια τσάντα οίκου μόδας.

Αν ωστόσο θελήσετε μια τσάντα Balenciaga για την ανοιξιάτικη εμφάνισή σας, καλή τύχη να βρείτε τα κλειδιά σας στον πάτο της!

Credit: 9gag

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι