Αυτή είναι η Νέα Σοκαριστική τάση στα Μαγιό που έχει ‘ρίξει’ το Διαδίκτυο! Εσείς θα το Φορούσατε;

Εάν νομίζετε πως έχετε δει προκλητικά μαγιό, τότε ετοιμαστείτε να αναθεωρήσετε. Μία νέα τάση έχει κατακλύσει το διαδίκτυο και είναι ότι πιο καuτό και αμφιλεγόμενο έχουμε δει ποτέ.

Το μαγιό αυτό, του οίκου Buyma, κρύβει όσα λιγότερα μπορεί και ίσα που καλύπτει τις θηλές. Όχι μόνο δεν καλύπτει σωστά το στήθoς, όπως θα έπρεπε, αλλά έχει και πολλούς ιμάντες, σαν να θέλει να ενισχύσει την υποστήριξη που δεν δείχνει σε άλλες πιο σημαντικές περιοχές.

Το κάτω κομμάτι από την άλλη, δείχνει τα πάντα εκτός από το πιο επίμαχο σημείο του σώματος. Οι γυναίκες στην Ιαπωνία φαίνεται να έχουν ξετρελαθεί με αυτό το σχέδιο και να το αγοράζουν μαζικά.

‘Είναι ένα σχέδιο που θα τολμούσαν να φορέσουν μόνο οι πιο τολμηρές των πιο τολμηρών στην παραλία. Είναι σχεδιασμένο με σκοπό να αναδεικνύει το γυναικείο σώμα.’

‘Το πιθανότερο που μπορεί να συμβεί είναι να μας συλλάβουν για προσβολή της δημοσίας αιδούς στην παραλία, αλλά μας αρέσει πολύ για να μην το φορέσουμε.’

Αρκετές διάσημες γυναίκες από την Αμερική και την Βρετανία φαίνεται να ασπάζονται αυτό το στυλ και να προκαλούν εγκεφαλικά με τις εμφανίσεις τους.

Εσείς θα φορούσατε ποτέ κάτι τέτοιο;

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι