23 φανταστικά καλοκαρινά εναλλακτικά σχέδια για μανικιούρ

Μπορείτε να επιλέξετε το old time classic μαύρο χρώμα και να παίξετε στις λεπτομέρειες. Ματ βερνίκι, γκλίτερ, χρυσά αυτοκόλητα ή χρυσό «χαμόγελο» χαρίζουν γιορτινό και κομψό αποτέλεσμα.

Σκούρες ματ αποχρώσεις του πράσινου και του μπλε διακοσμημένες με στρας έχουν παιχνιδιάρικη διάθεση και δεν ξεφεύγουν από το χειμωνιάτικο mood!

Αν επιλέξετε σωστά τις αποχρώσεις του λευκού θα έχετε ένα πολύ αριστοκρατικό αποτέλεσμα. Δοκιμάστε βερνίκια νυχιών που έχουν ένα τόνο ροζ ή γκρι χρώματος. Αν πάλι λατρεύετε τα Χριστούγεννα και θέλετε να το δείξετε, μπορείτε να δημιουργήσετε χριστουγεννιάτικα σχέδια από χρυσό γκλίτερ.

Αν είστε των έντονων χρωμάτων, προτιμήστε μοβ και κόκκινα βερνίκια νυχιών. Φροντίστε να μην διανθίσετε με στρας και γκλίτερ το μανικιούρ για να αποφύγετε τη «φασαρία» που δημιουργεί σαν αποτέλεσμα. Aυτό βέβαια δεν σας εμποδίζει να δημιουργήσετε μικρά και διακριτικά σχέδια.

Αν θέλετε να ξεχωρίσετε με ένα πιο φυσικό και κομψό μανικιούρ, αυτά τα σχέδια είναι ιδανικά για εσάς. Δείχνουν ότι είστε προσεγμένη, χωρίς περιττολογίες.

Φωτογραφίες: pinterest.com

[mama365.gr]

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι