Στον αγώνα η Έλενα Ακρίτα: Ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη για την ιδιωτικοποίηση του νερού

Χιλιάδες κόσμου γέμισαν την πλατεία Αριστοτέλους κατά την ιδιωτικοποίηση του νερού και συγκέντρωσαν τις φωνές και τις δυνάμεις τους.

Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Φωτεινή Βελεσιώτου, Φοίβος Δεληβοριάς, Δημήτρης Μυστακίδης, το μουσικό σχήμα “Η Πριγκιπέσα” και οι “Χειμερινοί Κολυμβητές”, ένωσαν τις φωνές τους, ενώ έναν ξεχωριστό ρόλο στην επικοινώνηση της εκδήλωσης μοιάζει να είχε η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα.

Οι αναρτήσεις

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα στήριξε τη συναυλία στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη που διοργάνωσε το Σωματείο Εργαζόμενων της ΕΥΑΘ στην πλατεία Αριστοτέλους, με σύνθημα “Υπερασπίσου το νερό”, με αναρτήσεις της στα social media.

“Αύριο είμαστε Θεσσαλονίκη και τραγουδάμε όλοι μαζί στην πιο όμορφη πλατεία της Ελλάδας. Γιατί το νερό είναι φυσικό αγαθό. Γιατί το νερό είναι συνταγματικό δικαίωμα. Σας περιμένουμε” έγραψε, αρχικά, η Έλενα Ακρίτα σε ανάρτησή της στο Facebook.

“Αξίζει να πας για λίγες ώρες Θεσσαλονίκη, να σού βγει η πίστη ανάποδη από την τρεχάλα για να ενώσεις τη φωνή σου με τους φίλους που θα τραγουδήσουν απόψε για το συνταγματικό μας δικαιωμα στο νερό, κατά της ιδιωτικοποίησης που προωθεί η κυβέρνηση περιφρονώντας τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας; Αξίζει. Γιατί εμείς με μουσική και τραγούδια γράφουμε την Ιστορία μας.”, σημειώνει σε επόμενη ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα.

“Στο green room του σινεμά Ολύμπιον, λίγο πριν τη συναυλία μας κατα της ιδιωτικοποίησης του νερού. Όλοι μαζί”, γράφει η Έλενα Ακρίτα σε μετέπειτα ανάρτηση.

“Με τον Φοίβο. Λαοθάλασσα λίγο πριν τη συναυλία. Ξεκινάμε”, αναφέρει η Έλενα Ακρίτα.

“Δεν έχει ξαναγίνει, βούλιαξε η Θεσσαλονικη από κόσμο. Ξέρετε σε ποιο κανάλι θα το δείτε; Στο ΚανέναTV”, σημειώνει η Έλενα Ακρίτα.

Δείτε τις αναρτήσεις της στο Facebook

Related posts

Έξαλλη με τους followers της η Σούπερ Κική: «Παρατάω το κινητό και σε δύο λεπτά τράκαρα – Φταίτε»

Βαρύ πένθος για την Ιφιγένεια Τζόλα – Δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες, το σπαρακτικό αντίο

Κόλαφος ο Τσαλίκης για Σάττι: “Μια ωραία προσπάθεια από μια ανέτοιμη & λίγο ανώριμη γυναίκα”