Στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα: Ο Κανάκης είπε για τα Τέμπη αυτό που πιστεύουμε όλοι και αποθεώθηκε

Διαφορετική η εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα σήμερα και πώς θα μπορούσε να είναι αλλιώς αφού σε μια μέρα σαν αυτή δεν χωρούν ούτε γέλια, ούτε σάτιρα.

Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την τραγωδία

«Είναι μια μέρα που προβληματιστήκαμε πάρα πολύ. Θα θέλαμε να κάναμε μια κανονική εκπομπή και αν το κάναμε θα σήμαινε ότι ποτέ δεν θα είχε γίνει αυτό που έγινε σαν σήμερα. Μας είναι πολύ δύσκολο σε ανθρώπινο επίπεδο να βγάλουμε μια σατιρική εκπομπή μια μέρα σαν τη σημερινή. Είναι μια βαριά επέτειος! Οι άνθρωποι συνηθίζουμε να γιορτάζουμε τις επετείους για κάτι ευχάριστο και να πενθούμε συμβολικά για κάτι δυσάρεστο. Ουσιαστικά κάθε μέρα για τα Τέμπη είναι σαν τη σημερινή.Συζητώντας με πολλούς ανθρώπους ότι αυτό που έκανε αυτό το γεγονός σε όλους τους Έλληνες πολίτες δεν έχει φύγει, είναι μόνιμα μέσα μας, σαν κάτι πολύ ισχυρό να μπήκε στην ψυχολογία και την ψυχή μας. Συμβολικά σήμερα πενθούμε!

Σήμερα δεν θα έχουμε μια σατιρική εκπομπή όσο και αν το θέλαμε. Θα είναι μια εκπομπή αφιερωμένη στο έγκλημα αυτό! Θα περάσει μπροστά από τα μάτια σας ένα χρονικό όχι μόνο του εγκλήματος αλλά από τότε μέχρι και σήμερα. Ένα έγκλημα που δεν σταμάτησε και συνεχίζεται με τον πιο ξεδιάντροπο τρόπο!».

Related posts

Κανείς δεν το ήξερε: Αυτός είναι ο διάσημος νονός της κόρης των Λασκαράκη – Τσιμιτσέλη που δεν γνωρίζαμε

Σιγά μην χαλάσει την ζαχαρένια της: Έτσι θα περάσει το πρώτο της Πάσχα η Αντωνά χωρίς τον Σοϊλέδη, ο εξωτικός προορισμός όνειρο

Σταμάτησε να τρώει δυο πράγματα και έχασε τα περιττά κιλά: Το μυστικό της Μαρία Κορινθίου, που την άφησε μισή