Στόλισε με 6.000 φωτάκια το σπίτι της εις μνήμη του εκλιπόντα συζύγου της: “Δεν με ενοχλεί η ΔΕΗ, ήταν η τελευταία του επιθυμία”

Με 6.000 λαμπιόνια στόλισε το σπίτι της, για τα Χριστούγεννα, μία γυναίκα στο Αλιβέρι της Εύβοιας, αψηφώντας τον “φουσκωμένο” λογαριασμό ρεύματος.

Δεν θα σταματήσω!

Ειδικότερα, η Σπυριδούλα Μοιρώτσου, κάτοικος του χωριού Βέλος, μητέρα τριών παιδιών και γιαγιά πέντε εγγονιών, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εξήγησε τον λόγο που στολίζει κάθε χρόνο με τέτοιο ζήλο, τα Χριστούγεννα, αγνοώντας τον “τσουχτερό” λογαριασμό ρεύματος που θα λάβει.

Όπως υπογράμμισε «δεν με ενοχλεί καθόλου η ΔΕΗ, ούτε η ενεργειακή κρίση, δεν σκέφτομαι τίποτα, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να αλλάξει η διάθεση της οικογένειας και των συμπολιτών μου. Περιμένουν να στολίσω για να στολίσουν και οι υπόλοιποι» και συμπλήρωσε ότι εκείνη δίνει το σήμα για τον στολισμό της γειτονιάς, ενώ δηλώνει ότι δεν πρόκειται να σταματήσει στα 6.000 λαμπιόνια.

Σχετικά με τον λόγο του εντυπωσιακού στολισμού, επεσήμανε «είναι ένα όνειρο που είχε ο σύζυγος, που δεν βρίσκεται εν ζωή πλέον. Είχαμε δει μία ταινία με τον Ντάνι Ντεβίτο, που ήθελε το σπίτι του να φαίνεται από το διάστημα, όπου είναι εκεί ψηλά, να το βλέπει και να φέγγει», προσθέτοντας ότι θα στολίζει, όσο αντέχει και κατέληξε ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα τον στολισμό του σπιτιού.

Related posts

Ασπρομάλλης και έτοιμος για ευρωβουλευτής: Πώς είναι και τι κάνουν σήμερα ο Λυκούργος και η Καρολίνα του «Disney Club»!

Τα γονίδια έκαναν το θαύμα τους: Η Δούκισσα Νομικού μας συστήνει την πανέμορφη μητέρα της και η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική

Περήφανος πατέρας ο Δάντης: Ο ταλαντούχος γιος του Χριστόφορος έκανε το όνειρο του πραγματικότητα