«στο εξωτερικό έβγαζε 1,5 εκατομμύριο λίρες τον χρόνο» Η πραγματική περιουσία της Χατζηπαντελή και οι παχυλές αμοιβές στο GNTM

Σοφία Χατζηπαντελή: Η νεαρή έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών και συζητιέται παντού το όνομά της. Όχι μόνο λόγω της ιδιαίτερης εμφάνισής της αλλά και με τις ατάκες της και τα σπαστά ελληνικά της, έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις και το κοινό αγαπά να την σχολιάζει σε κάθε της κίνηση.

Σοφία Χατζηπαντελή: Η guest εμφάνιση

Παρελθόν θα αποτελεί σε λίγες ημέρες το GNTM 5 για την Σοφία Χατζηπαντελή η οποία συμμετείχε στο φετινό ριάλιτι ως guest κριτής. Περισσότερα αποκάλυψε η Φωτεινή Πετρογιάννη στο «Πρωινό», έχοντας όλο το ρεπορτάζ για τις οικονομικές απολαβές του μοντέλου αλλά και την περιουσία της στο εξωτερικό.

«Κατέφτασε στην Αθήνα την στιγμή που στο εξωτερικό έβγαζε 1,5 εκατομμύριο λίρες τον χρόνο, ήταν τα έσοδά της», ανέφερε αρχικά το ρεπορτάζ της εκπομπής. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Πρωινό του ANT1, οι απολαβές της Σοφίας Χατζηπαντελή είναι ισάξιες ή και λίγο μεγαλύτερες από αυτές της Βίκυς Καγιά. Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι guest κριτής ίσως αυτό να συμβαίνει γιατί η παραγωγή δεν ήθελε να δώσει και τόσα χρήματα.

Related posts

“Δεν θα έρθει σε αυτό το ταξίδι”: «Σύννεφα» στην σχέση Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπα Χάρι

Μαθήματα στυλ από τη Μαρία Ολυμπία! Η εγγονή του Βασιλιά μας δείχνει πως θα κάνουμε ένα αυστηρό κουστούμι σέξι

Για όλους τρέχει ο Μπιμπίλας: Μετέφερε την τέφρα της Καλής Καλό που έφυγε ξεχασμένη σε γηροκομείο