Στην Ελλάδα η Eurovision 2025: Φέρνει την πρωτιά η Σάττι, θα χορέψει παραδοσιακά σαν γνήσια Ελληνίδα στην σκηνή

Περίπου δύο εβδομάδες πριν την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στον διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «Ζάρι», νέες πληροφορίες για την επικείμενη σκηνική της παρουσία έρχονται στο φως.

Μέσω του προγράμματος «Super Κατερίνα», ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε αρχικά ότι σχεδιάζεται να υπάρχει ένα μονοπλάνο για αρκετή διάρκεια, ενώ αποκάλυψε επίσης τα περιεχόμενα που θα προβάλλονται στον πίσω τοίχο, πίσω δηλαδή, από την τραγουδίστρια και την ομάδα της.

Όπως είπε: «Το μόνο που έχει ακουστεί είναι αυτό το μονοπλάνο. Ο κόσμος πιστεύει ότι αυτό θα είναι και στα τρία λεπτά. Όχι, θα είναι περίπου στα δύο λεπτά. Μετά αλλάζει γίνεται ένα εντυπωσιακό πράγμα και θα φανεί όλη η σκηνή και όλος ο κόσμος».

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος ξεκαθάρισε, ότι: «Η Μαρίνα Σάττι δεν θα ξεκινήσει από το κοινό, γιατί είχε ακουστεί και αυτό. Θα τη δούμε πραγματικά σε όλα τα εκατοστά της σκηνής. Είναι η μόνη που στα 18 μέτρα θα εμφανιστεί στη σκηνή η οποία είναι σε σχήμα σταυρού».

Όσο για το videowall που θα προβληθεί πίσω από τη Μαρίνα Σάττι και την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε «θα δούμε πολλή Μαρίνα Σάττι».

Ειδικότερα, ο Γιάννης Πουλόπουλος είπε: «Εγώ θα σας πω ότι στο videowall θα δούμε πολλή Μαρίνα Σάττι. Τι εννοώ; Έχουν ήδη γυρίσει πλάνα και θα δούμε τα πλάνα της Μαρίνας Σάττι και στο videowall από πίσω. Θα είναι δηλαδή κάτι σαν αντικατοπτρισμός, αλλά θα δούμε το πρόσωπο της Μαρίνας Σάττι σε γιγαντοοθόνες».

Για το φινάλε, ανέφερε: «Ξέρω ότι θα βγουν τα μαντήλια, αλλά πρέπει να δούμε για το χρώμα, γιατί έχει αλλάξει και το φόρεμα της Μαρίνας Σάττι. Και θα δούμε σε κύκλο τον παλιό παραδοσιακό χορό, αυτόν που χορεύουμε εμείς οι Έλληνες και αρέσει στο εξωτερικό, κάτι σαν τσάμικο».

Related posts

Έγινε 18, μοιάζει με μοντέλο του εξωτερικού! Η κόρη της Μαρίνας Βερνίκου θυμίζει την Βίκυ Καγιά στα νιάτα της

Μετά από δύο παιδάκια! Ανακοίνωσε τα ευχάριστα ο Πετρούνιας και όλοι εύχονται στη γυναίκα του με το καλό

Έφτασε στην Ελλάδα το Άγιο Φως! Έτσι θα γίνει η διανομή του από άκρη σε άκρη της χώρας