Στιγμές ευτυχίας για τον Άρη Τσάπη: Παντρεύτηκε ο Θανάσης από το «Ευτυχισμένοι μαζί» – Οι πρώτες φωτoγραφίες

Ο γνωστός ηθοποιός Άρης Τσάπης, πριν λίγο ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου μαζί με την αγαπημένη του Ειρήνη. Ο αγαπημένος Θανάσης από την τηλεοπτική σειρά “Ευτυχισμένοι μαζί”, που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε για τις σκανταλιές του. Να υπενθυμίσουμε, ότι το ζευγάρι έχει και ένα μικρό γιο.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά, με το ζευγάρι να έχει δίπλα του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα και τους συγγενείς του.

Το πιο περίεργο μάλιστα, είναι πως η επίσημη πρόταση από τον Άρη Τσάπη στη σύντροφό του έγινε δυο μόλις μέρες πριν όταν το βράδυ της Πέμπτης 19/1 κατά τη διάρκεια της παράστασης “Σεσουάρ για δολοφόνους” που είχαν πάει να παρακολουθήσουν. Όπως είχε αποκαλύψει, τα είχε ετοιμάσει όλα μόνος του.

Τόσο ο Άρης Τσάπης όσο και η αγαπημένη του Ειρήνη έχουν επιλέξει να ζουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γι’ αυτό και το ευτυχές γεγονός του γάμου τους κρατήθηκε μυστικό μέχρι την τελευταία στιγμή. Το TLIFE βρέθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά όπου πραγματοποιήθηκε ο γάμος του ζευγαριού και σου εξασφάλισε μερικές αποκλειστικές πληροφορίες.

Άρης Τσαπής: Η γνωριμία με την σύζυγο του

Η γνωριμία του ζευγαριού, όπως είχε αποκαλύψει η Ειρήνη, μέσω της πλατφόρμας του TikTok, έγινε το 2012 όταν ο Άρης Τσάπης τελειώνοντας το σχολείο επισκέφθηκε με τους φίλους του τη Σέριφο, τόπο καταγωγής της αγαπημένης του στο οποίο συνήθιζε να περνά όλα τις τα καλοκαίρια. Ο έρωτάς τους, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. 

Μέχρι το καλοκαίρι του 2014 ήταν ζευγάρι. Τότε. έγινε στον Άρη Τσάπη η πρόταση να συμμετέχει στη σειρά “Συμμαθητές”. Οι δρόμοι τους χωρίστηκαν για τέσσερα χρόνια μέχρι που ξανασυναντήθηκαν το 2018 και από τότε δεν ξαναχώρισαν. Μάλιστα, δυο χρόνια πριν ήρθε στη ζωή τους και ο γιος τους που τους έδεσε ακόμα περισσότερο ενώ όπως έχει αποκαλύψει ο ηθοποιός, η Ειρήνη αποτελεί τον πρώτο του έρωτα και για χάρη της έχει κάνει επάνω του και ένα τατουάζ

Άρης Τσάπης: Δείτε τις φωτογραφίες του TLIFE 

 

Related posts

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ξεκίνησε τα μπάνια, έβαλε αποκαλυπτικό μαγιό και μαγνητίζει τα βλέμματα

Κολυμπά στα «λούσα» η Φαίη Σκορδά: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι της παρουσιάστριας στο Ψυχικό με τη θέα που… «ζαλίζει»

«Έβαλε φωτιά» στη σκηνή του Μάλμε: Σαν άλλη Αμαζόνα η Ελένη Φουρέιρα στην έναρξη του Α΄ημιτελικού του διαγωνισμού