Στιγμές ευτυχίας για τον Αντώνη Στρόιτερ και την οικογένεια του: Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα με 1 φώτο και όλοι τους εύχονται

Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, έχοντας δημιουργήσει μια πολύ όμορφη και δεμένη οικογένεια. Γνωρίστηκαν το 2011, ενώ ο γάμος τους έγινε το 2023. Οι κόρες τους, Νάντια και Παυλία, είναι οι μεγάλες τους αδυναμίες με τις οποίες περνάνε πολύ χρόνο μαζί.

Η μεγάλη της οικογένειας είναι η Νάντια η οποία ήρθε στον κόσμο πριν από 10 χρόνια. Χθες 22/12 λοιπόν, είχε τα γενέθλια της και στα social media οι γονείς της έκαναν πολύ τρυφερές αναρτήσεις για να της ευχηθούν και δημόσια.

Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης του

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Σρόιτερ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες φωτογραφίες από όταν η κορούλα τους ήταν μικρή, με τον παρουσιαστή του ALPHA να γράφει:

«22/12/13 – 22/12/23
Κοριτσάκι μου όμορφο κάποτε ήθελα να μείνεις για πάντα η μικρή μου πριγκίπισσα αλλά ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα… Σου εύχομαι με όλη την δύναμη της ψυχής μου η διαδρομή της ζωής σου να είναι συναρπαστική, περιπετειώδης και γεμάτη δυνατά συναισθήματα. Να προχωράς με οδηγό τα όνειρα σου και να ακολουθείς πάντα την καρδιά σου!!!

Να θυμάσαι πάντα πως ποτέ δεν θα είσαι πολύ μεγάλη για να τρέξεις στην αγκαλιά μου! Σ’αγαπω Ναντιουλα μου! #10# Χρόνια σου πολλά ζωή μου!».

Related posts

Ο Θοδωρής Μαραντίνης «πάγωσε» την Μαρία Μπακοδήμου: «Είμαι μόνος μου, τι κάνεις το βράδυ;»

Δύο σαλόνια, τεράστια βεράντα, άπλετη θέα: Το minimal σπίτι της Φαίη Σκορδά στα Νότια Προάστια θα το ζήλευαν πολλοί

“Απασφάλισε” η Ναταλία Γερμανού για την Eurovision: «Δεν μπορώ να κλαφτώ, γιατί τα λεφτά μου τα πήρα πίσω σε κέρδη…»