Στη φόρα 28 χρόνια μετά τον θάνατό της: Η παραλία που λάτρευε η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Οι πιο ανέμελες και χαρούμενες φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι οι στιγμές που πέρασε στην παραλία του Θεολόγου.

Η σπουδαία ηθοποιός ήταν ήρεμη, απαλλαγμένη από φανταχτερά και κομψά ρούχα και υπεροβολικό μακιγιάζ. Ήταν από τις ελάχιστες στιγμές που η Αλίκη ένιωθε ο εαυτός της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Φορώντας το ψάθινο καπέλο της, ποζάροντας με ένα λουλούδι στα μαλλιά, πάντα με κομψότητα και χάρη στο φωτογραφικό φακό ενός αγαπημένου φίλου.

Η παραλία που λάτρευε η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Το εξοχικό της στο Θεολόγο ήταν το ησυχαστήριο της. Ο δικός της παράδεισος, όπου ξεκουραζόταν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το συγκεκριμένο μέρος φημίζεται για της υπέροχες γραφικές μικρές του παραλίες που κυριολεκτικά τα πεύκα έχουν τις ρίζες τους μέσα στην θάλασσα.

Ο οικισμός του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου είναι τουριστικό θέρετρο σε έναν όρμο στην ακτή του Οπουντίου κόλπου, σε μικρή απόσταση από το χωριό Μαλεσίνα. Ανήκει στο Δήμο Λοκρών και είναι κτισμένος στη θέση του λιμανιού της αρχαίας πόλης των Αλών.

Ακριβώς κάτω από το σπίτι της βρίσκεται η μαγευτική παραλία με το υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Δείτε το βίντεο drone του συνεργάτη μας UpStories, από το προσωπικό του κανάλι στο You Tube:

Related posts

Επιτέλους κάποια τον έβαλε στη θέση του: Άφωνος ο Νίκος Πελετιέ με αυτό που είπε η Σωτηρία για τους άντρες

Πέντε μήνες μετά την κορούλα: Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα Αγγελόπουλος – Βαμβακούση και όλοι τους εύχονται

Extra σικάτη, από εκείνη πήρε το στυλ: Αυτή είναι η αριστοκράτισσα μαμά της Τσιμτσιλή και μοιάζουν εκπληκτικά