Στέλλα Πάσσαρη – Γιώργος Μανίκας: Ντυμένοι στα μπλε οι νονοί του γιου της Ιωάννας Τούνη

Η μεγάλη μέρα έφθασε για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, καθώς βαφτίζουν σήμερα τον «νουνίτο» που θα πάρει το όνομα Πάρης. Νονοί του γιου τους θα είναι η Στέλλα Πάσσαρη και ο Γιώργος Μανίκας.

Η Στέλλα Πάσσαρη συνδέεται με μακροχρόνια φιλία με την Ιωάννα Τούνη. Γνωρίστηκαν στα 18 τους χρόνια. Η φιλία τους τα τελευταία χρόνια έχει επεκταθεί και στην επαγγελματική τους συνεργασία στο κομμάτι των ρούχων και από σήμερα θα είναι ποια και οικογένειά!

Πριν καν έρθει στον κόσμο ο «νουνίτο» είχε γίνει γνωστό ότι η Στέλλα Πάσσαρη θα είναι η νονά του. Από την άλλη ο Γιώργος Μανίκας είναι χρόνια φίλος του ζευγαριού. Ο σχεδιαστής Erotokritos μάλιστα έχει επιμεληθεί την εμφάνιση του νονού αλλά και του γιου του, που θα φορέσουν κοστούμια στο ίδιο χρώμα.

Όπως αποκάλυψε στο okmag ο σχεδιαστής Erotokritos, ο Γιώργος Μανίκας θα φορέσει ίδιο χρώμα κοστούμι με τον γιο του, Άγγελο. Πατέρας και γιος, άλλωστε ντύνονται συχνά με ίδια outfits. «Στον Γιώργο και στον γιο του, Άγγελο έφτιαξα το ίδιο χρώμα σε κοστούμι, οπότε πατέρας; και γιος θα είναι ταιριαστοί» ανέφερε.

Πριν από λίγη ώρα η Στέλλα Πάσσαρη αλλά και ο Γιώργος Μάνικας, μοιράστηκαν μερικά βίντεο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram όπου μας έδειξαν ότι θα φορούν και οι δυο μπλε!

Δείτε το video

Related posts

Μόλις ανακοινώθηκε και ράγισαν καρδίες:Αυτη ειναι η τελευταια επιθυμία της οικογένειάς του Γιάννη Φέρτη -Εκεί θα γίνει η κηδεία του

Σούσουρο με την Ελένη Μενεγάκη: Αποκαλύφθηκε το πραγματικό πρόσωπο της παρουσιάστριας και οι fans τα έχασαν με το μήνυμα πού θέλει να περάσει

Αυτή 33 και αυτός…. : Αυτή είναι η πραγματική διαφορά ηλικίας της Αλεξανδράκη με το σύντροφο της, το ανακοίνωσε με μια τούρτα και ένα πάρτυ