Στέλιος Νιάκαρης: «Η γυναίκα κρατάει το σπίτι και ο άντρας είναι αυτός ο κυνηγός που λέμε»

Το γνωστό μοντέλο Στέλιος Νιάκαρης, σε πρόσφατες δηλώσεις του είπε πως ο ρόλος του άντρα είναι να είναι κυνηγός ενώ της γυναίκας να κρατάει το σπίτι.Μέσα σε όλα, το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε στην ομορφιά καθώς και το μόντελινγκ της σημερινής αλλά και της χρυσής δεκαετίας των 90s.

Ο Στέλιος Νιάκαρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η ομορφιά είναι μέσα μας. Όμορφος νιώθω συχνά πυκνά αλλά σίγουρα δεν νιώθω καθημερινά. Στα 15 μου δούλεψα σε βουλκανιζατέρ για να βγάζωτο χαρτζιλίκι μου και πάντα δουλεύω για να περνάω καλά. Τότε ένιωσα τέλεια και ξέρω να αλλάζω και λάστιχο. Ένας άνδρας είναι καλό να είναι πολυμήχανος και πολυπράγμων, να μπορεί να κάνει πολλά πράγματα».

Ποιος είναι ο ρόλος του άντρα και της γυναίκας σύμφωνα με τον Στέλιο

«Η γυναίκα κρατάει το σπίτι και ο άντρας είναι αυτός ο κυνηγός που λέμε. Για να είσαι ένας σωστός κυνηγός, λοιπόν, χρειάζεσαι ένα όπλο. Το όπλο την σήμερον ημέρα δεν είναι το δίκανο. Σήμερα οπλισμένος είσαι όταν έχεις όσα περισσότερα εφόδια και γνώσεις μπορείς».

Πολύ συνειδητοποιημένος ο Στέλιος και ας ξέρουμε ότι πολλοί δεν συμφωνείτε μαζί του για τους ρόλους άντρας- γυναίκας μέσα στο σπίτι.

Related posts

Μετά από δύο παιδιά! Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, όλοι τους εύχονται με το καλό

“Κάθε μέρα γιορτή” Η φωτό της Ελένης Μενεγάκη με τα δύο αγαπημένα πρόσωπα επί γης

“Μόνο αυτό με εκνευρίζει” Το ξεστόμισε ο Χασαπόπουλος για την συνεργασία με τη δυναμική Ανθή Βούλγαρη