Στέφανος Κασσελάκης σε Μάρα Ζαχαρέα: «Ναι σημαίνει ναι στην ελληνική γλώσσα» – Η ερώτηση που έφερε την έντονη αντίδραση

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, φιλοξένησε στο δελτίο ειδήσεων του Star η Μάρα Ζαχαρέα, το απόγευμα της Πέμπτης (11/1).

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε να σχολιάσει τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με τα βασικά σημεία του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, που αναμένεται να ψηφιστεί από τα μέλη της Βουλής.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου, σχετικά με το αν ο ίδιος θα επιβάλλει κομματική πειθαρχεία στον ΣΥΡΙΖΑ όταν ψηφιστεί το νομοσχέδιο, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβασε τους τόνους. Θυμηθείτε επίσης: “Ωραίος ο Κασσελάκης, την έγδυσε την Ζαχαρέα.- Άφωνη η Ζαχαρέα με τον Κασσελάκη…” χαμός με την συνέντευξη Κασσελάκη στο Twitter

Οι δηλώσεις του Κασσελάκη για τα ομόφυλα ζευγάρια

«Ήταν μια συνέντευξη, που έδωσε ο πρωθυπουργός στον κύριο Κουβαρά, είχε και μερικά θετικά και μερικά με τα οποία εγώ εξεπλάγην. Το να ωθεί τους βουλευτές του στην αποχή και να το αποκαλεί αυτό αξιοπρεπή στάση για μένα είναι στάση πολιτικής δειλίας. Σε ένα θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι δυνατόν να προσκαλείς – έμμεσα και άμεσα – τους βουλευτές σου να απέχουν; Τι ηγετικότητα είναι αυτή;

Όντως το πιστεύει; Πρέπει να επιβάλλει κομματική πειθαρχεία, όπως θα επιβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παίζει με τα ανθρώπινα δικαιώματα, δεν παίζει με τα θέματα εξωτερικής πολιτικής και άμυνας», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Μισό λεπτό, γιατί είναι σημαντικό αυτό που είπατε! Εσείς στους βουλευτές σας θα επιβάλλεται κομματική πειθαρχεία;», τον διέκοψε η Μάρα Ζαχαρέα.

«Ναι σημαίνει ναι στην ελληνική γλώσσα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να σταθεί ποτέ απέναντι στην κοινωνική πρόοδο», απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Related posts

Πολύχρωμα πιρουνάκια και βρεγμένα μαλλια! Η Χριστίνα Μπόμπα απαθανατίζει τις διδυμούλες να τρώνε μετά το κολυμβητήριο

“Όταν χάνεις τους γονείς σου” Ραγίζει καρδιές η Βίκυ Βολιώτη στη νέα ανάρτηση με την κορούλα της

Ελεύθερη κι ωραία, κοιλιακοί πέτρα: Η Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνει (μόνη) την πισίνα και όλοι πρόσεξαν το δάχτυλό της