Στάθης Σχίζας για Παναγιώταρου: «Εγώ έχω τατουάζ το όνομα της, η Αλεξάνδρα όμως έχει του πρώην της»

Η σχέση του Στάθη Σχίζα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει τελειώσει πριν από το καλοκαίρι με το πρώην ζευγάρι ωστόσο να εξακολουθεί να ερωτάται από κάμερες και δημοσιογράφους για το κομμάτι του χωρισμού αλλά και τις σημερινές σχέσεις τους.Ο επιχειρηματίας από τη μεριά του μιλάει πιο ανοιχτά για την πρώην σύντροφό του και μάλιστα πρόσφατα αναφέρθηκε στο τατουάζ, που είχε κάνει όσο ήταν μαζί της με το όνομά της

Στη συνέχεια, δημιουργήθηκε μια παρεξήγηση σχετικά με το αν είχε κάνει κάτι αντίστοιχο και η Αλεξάνδρα για τον Στάθη. Μέσα μάλιστα από νέες δηλώσεις που παραχώρησε ο Σχίζας στην εκπομπή Γειά Σου και προβλήθηκαν το Σάββατο 30/12 ξεκαθάρισε, πως η Παναγιώταρου έχει τατουάζ με το όνομα του πρώην συζύγου της, Αριστομένη Γιαννόπουλου, όπως και εκείνος με το δικό της.

Η νέα δήλωση του Στάθη Σχίζα για το τατουάζ

«Να τα ξεκαθαρίσουμε γιατί όντως έγινε παρεξήγηση. Εγώ έχω τατουάζ το όνομα της Αλεξάνδρας, η Αλεξάνδρα όμως, δεν έχει το δικό μου. Ο Αριστομένης και η Αλεξάνδρα έχουν το ίδιο τατουάζ. Δεν έχω ιδέα γιατί παρερμηνεύτηκε αυτό από τις εκπομπές. Δεν έχω παρατηρήσει τι έχει κάνει με τις κοινές μας φωτογραφίες στο instagram. Νομίζω τις έχε διαγράψει. Και εγώ τις έχω διαγράψει. Νομίζω ότι μπλοκάρεσαι γίνεται αυτό. Τότε μπλοκαριστήκαμε, τώρα δεν είμαστε follow αλλά είμαστε μια χαρά», είπε ο Στάθης Σχίζας.

Related posts

“Δεν μου λένε κάτι οι αποστάσεις” Ερωτική μετανάστρια η Μαρία Τζομπανάκη, πάει να βρει τον καλό της

«Η κυρία πρέπει να φύγει από τα σύνορα» Ο λόγος που γιούχαραν τη Βανδή στη συναυλία της στην Τουρκία

Φρικτός θάνατος: Δέθηκε σε καροτσάκι και βούτηξε στη θάλασσα – “Γι’ αυτό φεύγω, δεν αντέχω”