Στα πατώματα η Χατζηπαντελή: Έκοψαν με 4 “όχι” γνωστή influencer χωρίς δεύτερη κουβέντα

Τα κορίτσια που έχουμε συναντήσει μέχρι σήμερα στο GNTM είναι όλα φιλόδοξα πως θα μπουν στο σπίτι του ριάλιτι ώστε να αποκτήσουν γνωριμίες και αναγνωρισιμότητα για να μπορέσουν μετέπειτα να κερδίσουν μία θέση στο ελληνικό μόντελινκ και να ασχοληθούν με αυτό. Η Μαριάννα Γαρυφαλλίδου είναι γνωστή influencer και μετρά πολλούς ακόλουθους στο instagram, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει τους κριτές που φαίνεται να μην ενδιαφέρονται μόνο για την εμφάνιση αλλά ψάχνουν το model material που θέλουν από όλες τις απόψεις.

Μαριάννα Γαρυφαλλίδου: Η influencer που δεν κατάφερε να κερδίσει τους κριτές

Σε όλα τα GNTM μέχρι σήμερα, τα πρόσωπα που πήγαιναν να διαγωνιστούν, είχαν έναν βασικό σκοπό: τους ακόλουθους. Ήθελαν να κερδίσουν σε αναγνωρισιμότητα και να δυναμώσουν τα social media τους. Κι αν κατάφερναν να κάνουν και δουλειές στη μόδα, είχε κι έχει καλώς.

Η Μαριάννα Γαρυφαλλίδου μπήκε στο GNTM έχοντας ήδη κάτι πολύ χτισμένο, αφού διαθέτει πάνω από 90.000 ακόλουθους στο Instagram (τη μέρα της audition τη ήταν στους 85.000), έχει 230.000 subscribers στο Youtube και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες στο TikTok.

Παράλληλα, έχει συνεργασίες με brands σχετικά με τη μόδα, φωτογραφίζεται, κάνει πράγματα μαζί τους. Τα κάνει όχι ως μοντέλο, αλλά ως influencer. Άρα, τι θα μπορούσε να της δώσει το GNTM που δεν θα το στερούσε από τους άλλους διαγωνιζόμενους αν συνέχιζε; Έτσι, η παρουσία της στο ριάλιτι τελείωσε πριν καν αρχίσει, αφού οι κριτές με το που είδαν τη δυναμική της, θεώρησαν πως δεν έχει νόημα να την πάνε στην επόμενη φάση.

Μάλιστα, η φράση της πως «ο καθένας μπορεί να γίνει μοντέλο», πυροδότησε μια κουβέντα μεταξύ των τεσσάρων κριτών που έφερε τον Καράβα στη μια μεριά και τους άλλους τρεις απέναντί του, να τον καλύπτουν με τις φωνές τους και να μην του επιτρέπουν να εκφράσει το σκεπτικό του. Η δε Χατζηπαντέλη είχε βγάλει τις μπότες της, τις ξαναέβαλε, ξάπλωσε στο πάτωμα και μετά καθόταν οκλαδόν…

Related posts

“Ποδηλατάδα μαζί!” Βόλτα στην Τήνο για τον Πρωθυπουργό μας και τη Μαρέβα, αμέσως μετά το αρνί

Χιλιάδες likes σε λίγες ώρες: Η Αφροδίτη Σκαφίδα δείχνει 1η φορά το πρόσωπο της κόρης και είναι κλώνος του Πύρρου Δήμα

Έχει 2 παιδιά από διαφορετικές γυναίκες: Η κούκλα κόρη & ο γιος του Λευτέρη Σουλτάτου πριν τη Βάσω Λασκαράκη