Στα 67 της, πιο κούκλα κι από τα 30 της: Πιο ανανεωμένη από ποτέ η Τζοβάνα Φραγκούλη που μεσουρανούσε στα 80s και 90s

Η τηλεοπτική παρουσία της Τζοβάνας Φραγκούλη έχει μείνει ανεξίτηλη στο μυαλό μας, αφού υπήρξε μία από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες.

Ήταν η «καλή νεράιδα» των παιδιών που έκανε αληθινές τις επιθυμίες

Στην καριέρα της ξεκίνησε ως ηθοποιός, τις δεκαετίες του ΄80 και ΄90 και αμέσως μετά πέρασε στην παρουσίαση της εκπομπής «Πες το και θα γίνει» στο Μega, το 1995.

Μέσα από αυτή την εκπομπή, η Τζοβάνα Φραγκούλη γνώρισε πολλές σπουδαίες προσωπικότητες. Μεταξύ αυτών, την Πριγκίπισσα Νταϊάνα, την Πρωθυπουργό της Αγγλίας Μάργκαρετ Θάτσερ, τον Πάπα Ιωάννη Παύλο ο Β΄ και άλλες προσωπικότητες από το διεθνές τζετ σετ.

Τι κάνει σήμερα;

Τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη. Ωστόσο τα καλοκαίρια συνηθίζει να τα περνά στη Μύκονο. Αυτή τη φορά όμως, η αγαπημένη παρουσιάστρια ανήρτησε μία δημοσίευση από την όμορφη Κρήτη, γράφοντας στη λεζάντα «Μην σκέφτεσαι… ξεκίνα να ονειρεύεσαι».

Η Τζοβάνα Φραγκούλη, δείχνει ανανεωμένη και πιο όμορφη από ποτέ. Τα μαλλιά της είναι ξανθά όπως τη γνωρίσαμε, αλλά έχει προτιμήσει γήινες αποχρώσεις και τα έχει μακρύνει.

Related posts

Συγκινεί ο Γιαννιάς για τη μητέρα του που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή: «Σ’ αγαπώ μέχρι το τέλος»

Ευχές βγαλμένες από «Είσαι το ταίρι μου»: Ο αστείος τρόπος που ευχήθηκε η Δανάη Μπάρκα στην Βίκυ Σταυροπούλου για την γιορτή της μητέρας

Με γκρίζα γέννια και πετυχημένος επιχειρηματίας: Ο πλούσιος άντρας που έκλεψε την καρδιά της Νικολέττας Καρρά