«Στα 44 δόξα τω Θεώ κατάφερα να μείνω έγκυος»: Η Ελένη Μενεγάκη συγκινεί για το μικρό της “θαύμα” με τον Ματέο

Η Ελένη Μενεγάκη μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση αποφάσισε να δώσει την πρώτη της συνέντευξη εδώ και πολλά χρόνια στη Μελέτη.Άκρως αφοπλιστική ήταν η Ελένη Μενεγάκη στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελεονώρα Μελέτη, μετά από 7 χρόνια απόλυτης σιγής. Αφού αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βίωσε στην επαγγελματική της καριέρα αλλά σχολίασε και την Ιωάννα Μαλέσκου που χαρακτηρίστηκε ως “Η Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης”, μίλησε χωρίς υπαινιγμούς για την επιλογή της να κάνει στα 44 της ακόμα ένα παιδί.

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη

«Για μένα τα πιο σοβαρά θέματα, είναι θέματα υγείας. Όλα τα άλλα θα βρεις πώς θα σφίξεις τα δόντια και θα δώσεις ένα χαμόγελο. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Έχει τύχει να κλαίω πριν την εκπομπή, να σκουπίσω τα μάτια μου, να βάλω κολλύριο και να βγω.

Οι συνεργάτες δεν είναι μόνο συνεργάτες. Αν είστε κάθε μέρα μαζί, είναι αδύνατον να μη γίνετε φίλοι. Όλα τα χρόνια στην τηλεόραση ακουμπούσα ψυχολογικά πάνω στους συνεργάτες μου. Όλα μας έχουν συμβεί (προδοσία και αχαριστία) γιατί να μείνουμε όμως εκεί; Δεν θέλω να με μαυρίζω. Αρκετά πράγματα υπάρχουν στην καθημερινότητά μας που να μας μαυρίζουν. Γιατί να μένω σε αυτά;» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Αναφορικά με την απόφαση να μείνει έγκυος σε ηλικία 44 ετών, η παρουσιάστρια είπε «Στα 44 δόξα τω Θεώ κατάφερα να μείνω έγκυος, γιατί είχα μεγάλη αγωνία αν θα μπορώ. Το θέλαμε πολύ. Εγώ περισσότερο από τον σύντροφό μου. Μέχρι να γίνει εννοώ. Δεν με έβαλε ποτέ να σκεφτώ τι θα σκεφτούν οι άλλοι. Ο τρόπος με σχολίασαν, σε φάσεις που πήρα αποφάσεις για μένα, για την προσωπική μου ζωή και την επαγγελματική μου σταδιοδρομία, με έχει στενοχωρήσει και με έχει προβληματίσει. Κι εγώ μπορεί να λέω πράγματα, αλλά είμαι στο σπίτι μου, δεν είναι δημόσια».

Related posts

Συγκινεί ο Γιάννης Βογιατζής: «Η γυναίκα μου πέθανε στα χέρια μου, υπήρξε μία κυρία ανεπανάληπτη»

«Δεν υπάρχει διαθήκη»: Αλίκη Κατσαβού – Σάντρα Βουτσά σπάνε την σιωπή τους 5 χρόνια μετά τον θάνατο του Κώστα

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Όταν έπαιζα την Αλίκη υπέφερα, είχα κατάθλιψη, έπαθα ψυχοσωματικά, έβγαλα αυτοάνοσο»