Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Ενοχλήθηκα που έγινα γνωστός ως “ο σύντροφος της Μαίρης Συνατσάκη”, είμαι αυθύπαρκτη προσωπικότητα»

Καλεσμένος στο «I Love ΣουΚου» πήγε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης το πρωί του Σαββάτου (13/1), όπου ανάμεσα σε όσα είπε, αναφέρθηκε και στη Μαίρη Συνατσάκη, η οποία πρόσφατα γιόρτασε τα γενέθλιά της.

Αρχικά, ο ηθοποιός δήλωσε: «Με έχουν χαρακτηρίσει για αυτό, μου αρέσει πολύ το αισθησιακό, το γυμνό, η art πλευρά. Μου είχαν διαγράψει εντελώς τον λογαριασμό για έναν μήνα και έπρεπε να κάνω εξώδικο στο ίδιο το Instagram. Έχω το ιδιαίτερο με εμένα ότι φωτογραφίζω όταν θέλω, όποιον θέλω».

Επίσης, σχετικά με τη Μαίρη Συνατσάκη, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης σχολίασε:

«Ενοχλήθηκα [που έγινα γνωστός μέσα από τη σχέση μου με τη Μαίρη Συνατσάκη], πλέον, που έχω μπει σε αυτόν τον χώρο, τα διαχειρίζομαι πιο καλά αυτά τα πράγματα. Τώρα, αυτό το χαρακτηριστικό που προσδίδουν στον καθένα μας, δηλαδή “ο σύντροφος της Μαίρης Συνατσάκη”, είναι κάπως ιδιαίτερο, κάπως περίεργο. Είμαστε αυθύπαρκτες προσωπικότητες, αυτόνομες. Είναι θέμα ωριμότητας, εμπειρίας και διαχείρισης αυτού του χώρου».

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι βγάζω προς τα έξω ως άνθρωπος, αλλά γενικότερα είμαι ψύχραιμος και ήρεμος. Ίσως στην αρχή βλέπουν κάτι διαφορετικό, αν με γνωρίσουν καλά όμως, θα δουν και την πιο ευαίσθητη πλευρά μου».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να αποκτήσει τη δική του οικογένεια, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης απάντησε: «Με το θέμα της οικογένειας είμαι πολύ συνειδητοποιημένος, ήθελα από πολύ μικρός να κάνω οικογένεια και γενικότερα παραμένω θετικός. Η ζωή τα φέρνει κάπως και δεν έχει προκύψει ακόμα».

Related posts

“Τώρα στην ηλικία μου;” Σούσουρο με την Ελένη Μενεγάκη, της έτυχε αυτό που δεν περίμενε με τίποτα

Το προσκλητήριο μου έπεσε απ’ τα χέρια: Ράκος η Μαρία Αντωνά όταν είδε τις φωτό Σοιλέδη-Κυπαρίσση

Νίκος Μίχας: 18 χρόνια μετά το Fame Story, έγινε γιατρός, έκανε παιδιά και τα άλλαξε όλα