Σπυροπούλου: Τα πρώτα πλάνα από τον πολιτικό γάμο,Το λευκό φόρεμα, οι καλεσμένοι και ο στολισμός

Σπυροπούλου γάμος: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν το κρύβει. Ο λόγος που κράτησε το γάμο της μυστικό είναι για να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς οι καλεσμένοι ήταν κυριολεκτικά μετρημένοι στα δάκτυλα. Μόνο η οικογένειες και οι μάρτυρες του πολιτικού γάμου παρευρέθηκαν στον λαμπερό γάμο και το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου περιμένοντας το μωράκι τους με ανυπομονησία.

Σπυροπούλου γάμος: Τι επέλεξε να φορέσει το λαμπερό ζευγάρι

Η εγκυμονούσα επέλεξε ένα υπέροχο κοντό φόρεμα δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη και όπως έγινε γνωστό από τον Δήμαρχο που τους πάντρεψε, συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής. Ο γνωστός επιχειρηματίας επέλεξε για αυτή τη στιγμή ένα μαύρο κοστούμι, ενώ εκείνοι που υπέγραψαν ήταν ο πατέρας του γαμπρού και μια φίλη τους, η οποία προέρχεται από τον χώρο της εστίασης. Η μαμά και η αδερφή της Κωνσταντίνας έλαμπαν φορώντας υπέροχες δημιουργίες, ενώ ο στολισμός στο Δημαρχείο ήταν λιτός με λευκά λουλούδια.

«Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή κυρίως για τα δύο νέα παιδιά. Φρόντισαν με τον πιο εξαιρετικό τρόπο να παραμείνει αυτός ο γάμος ένα μυστικό, μια δική τους στιγμή. Ήταν πολύ λαμπεροί και ευτυχισμένοι. Οι γονείς και τα αδέρφια τους ήταν παρόντες. Η όλη διαδικασία κράτησε περίπου πέντε με δέκα λεπτά.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκινήθηκε. Όπως μου είπαν μετά τη γέννηση του παιδιού τους θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος. Όταν βλέπεις δυο ανθρώπους συνειδητοποιημένα να ενώνουν τη ζωή τους, να είναι ευτυχείς και να το πιστεύουν ακράδαντα αυτό που κάνουν στη ζωή τους, πραγματικά χαίρεσαι» αποκάλυψε ο Δήμαρχος Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης.

Σπυροπούλου γάμος: Τα αποκλειστικά πλάνα

Related posts

Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και την έκανε έτσι, ότι θα με χτυπήσει»

Ιάσονας Μανδηλάς: «Όταν παντρεύεται ένα στρέιτ ζευγάρι το βροντοφωνάζει, θέλουμε και εμείς»

Άννα Αδριανού: «Πέθανε από πολύ άσχημο καρκίνο και είχε πολύ κακή κάθοδο, το έζησα ενώ ήμουν πολύ νέα»