Σπαλιάρας: “Έχω κλάψει για σύντροφό μου πολλές φορές και δεν ντρέπομαι να το πω”

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και στις σχέσεις που έχει κάνει μέχρι σήμερα στη ζωή του.

Οι δηλώσεις του γοητευτικού ηθοποιού και μοντέλου

Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» κι αρχικά, ρωτήθηκε αν έχει κλάψει ποτέ για κάποιον έρωτα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Μπορεί να μη μου φαίνεται, αλλά δένομαι πολύ με τους ανθρώπους. Πάντα σε έναν χωρισμό που έχω βιώσει, στενοχωριέμαι. Άλλες φορές περισσότερο, άλλες λιγότερο. Δεν ντρέπομαι να το πω, έχω κλάψει αρκετές φορές για κάποια σύντροφό μου».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια, ο Γιάννης Σπαλιάρας δήλωσε: «Τα τελευταία 5-6 χρόνια το σκέφτομαι πιο έντονα. Δεν είμαι της άποψης ότι χτυπάει κάποιο καμπανάκι, αλλά ότι γνωρίζουμε τον άνθρωπο που μας εμπνέει».

«Δεν είμαι πάντως κατά του γάμου, αλλά δεν περιμένω την εκκλησία και το μυστήριο για να νιώσω το κάτι παραπάνω. Σαν μοντέλο και σαν ηθοποιός έχω ντυθεί πολλές φορές γαμπρός. Θέλω βέβαια, η σύντροφός μου να είναι χαρούμενη κι αν ήθελε έναν γάμο, θα μπορούσαμε να βρούμε κάποια λύση», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τα στοιχεία που τον κερδίζουν σε μία γυναίκα, αποκάλυψε: «Βρίσκω γοητευτικούς τους ανθρώπους που είναι αυθεντικοί», ενώ εξήγησε πως ο ίδιος δεν είναι καθόλου ζηλιάρης. «Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ζηλιάρης, αλλά όχι και αδιάφορος. Έχω βιώσει πάντως, τοξική ζήλια».

Τέλος, παραδέχτηκε πως είναι πολύ καλά στην προσωπική του ζωή. «Είμαι σε μια καλή περίοδο της ζωής μου», είπε κλείνοντας.

Related posts

Κοντράρει την κόρη του σε ομορφιά: Η σύντροφος του Ντέμη Νικολαίδη έβαλε διάφανο παντελόνι και γύρισε κεφάλια

“To μετανιώνω τώρα”: Ραγίζει καρδιές ο Τάσος Κωστής για τον θάνατο της επί 45 χρόνια γυναίκας του

“Χαζογιαγιά” στα 53 της η Τάρια Μπούρα: Έβαλε λευκό δαντελένιο φόρεμα και όλοι νομιζαν ότι είναι η μαμά