Σούσουρο με την Παναγιώταρου: Ήρθε “φάτσα μούρη” με τον πρώην σύζυγο και τη νέα του σχέση & έγιναν θέαμα στο μαγαζί

Ο πλαστικός χειρουργός και η Instagrammer βρεθηκαν τυχαία στο νησί των ανέμων και η σκηνή ήταν…άβολη και για τους δύο.

Η συνάντηση

Στην παραλία της Ψαρρού, έτυχε να βρεθούν και οι δύο. Πρώτος έφτασε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος συνοδευόμενος από τη σύντροφό του, Ελένη Παπαδόπουλου.

Λίγη ώρα αργότερα έφτασε και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μαζί με έναν φίλο της. Μόλις όμως αντιλήφθηκε την παρουσία του πρώην συζύγου της μαζί με τη νέα του σύντροφο, αποφάσισε να αποχωρίσει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μάλιστα, όπως φάνηκε και σε άλλο βίντεο που δημοσίευσε το Mykonos Live Tv, ο πλαστικός χειρουργός και η Instagrammer, αν και είχαν βρεθεί δύο φορές σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα. Η πρώτη φορά ήταν στα Ματογιάννια, όταν ο Αριστομένης Γιαννόπουλος γιόρτασε τα γενέθλιά του σε γνωστό μπαρ, έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του, Ελένη Παπαδόπουλου, και μερικούς καλούς φίλους.

Την ίδια ώρα, μερικά μέτρα πιο μακριά, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε τη βόλτα της στα γραφικά στενοσόκακα και συζητούσε με μια φίλη της. Η δεύτερη φορά ήταν στο πάρτι ενός beach bar restaurant στην Φτελιά. Οι δυο τους δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα.

Related posts

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε

“Γι’ αυτό χώρισα με τη Ρούλα Κορομηλά”: Το αποκάλυψε τόσα χρόνια μετά ο Στέφανο Σαρτίνι