Σουηδία γίναμε: Η Σοφία Βόσσου φίλησε στο στόμα τον Ανδρέα Μικρούτσικο ενώ δίπλα καθόταν η σύντροφος του

Η Σοφία Βόσσου γιόρτασε τα γενέθλια της σε γνωστό bar restaurant στο κέντρο της Αθήνας, με πολλά πρόσωπα να βρίσκονται ανάμεσα στους καλεσμένους, όπως για παράδειγμα η κόρη της Ερασμία Μάνου.Η τραγουδίστρια λοιπόν, έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, μιλώντας για τη ζωή της, αλλά και για την ηλικία της, αποκαλύπτοντας τα μυστικά ομορφιάς της.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Βόσσου

«Κάνω κετογονική διατροφή και ελέγχω τους υδατάνθρακες μου. Επίσης γυμνάζομαι πάρα πολύ», αποκάλυψε αρχικά για τα μυστικά που την κρατούν σε φόρμα.

Ενώ σε ερώτηση για την ηλικία της, αποκάλυψε: «Έσβησα κεράκια με ερώτημα γιατί βαριέμαι να σβήνω 62 κεράκια. Λέω την ηλικία μου. Δεν απαρνιέμαι τη ζωή μου».

Όταν μάλιστα, την ρώτησαν για το φιλί στο στόμα που αντάλλαξε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ενώ δίπλα ήταν η σύντροφος του, Ελένη, είπε: «Φίλησα τον Ανδρέα, στο στόμα. Η Ελένη να ζηλέψει; Μαζί τον γιατροπορεύσαμε».

Tι είπε από πλευράς του ο Ανδρέας Μικρούτσικος;
Δηλώσεις στις κάμερες έκανε με την σειρά του και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Μπορεί στο παρελθόν να υπήρξαν ζευγάρι με την τραγουδίστρια, ωστόσο, κρατούν εξαιρετικές σχέσεις φιλίας μέχρι και σήμερα.

«Δεν ξέρω πόσο χρονών είναι η Σοφία, μην με ρωτήσετε. Έχω απάντηση, αλλά δεν ξέρω τον αριθμό», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής με χιούμορ.

Related posts

Δυο γοργόνες στη στεριά: Οι κόρες της Χριστίνα Μπόμπα και του Τανιμανίδη γίνονται μικρές κολυμβήτριες & ενθουσιάζουν

Αδιανόητη δήλωση: “Στην ΕΡΤ είπαν να στείλουν έναν γκέι και έναν μαύρο”

«Δυστυχώς επτωχεύσαμεν»: Βγήκε σε πλειστηριασμό το σπίτι του Γιώργου Κιμούλη – Τα οικονομικά προβλήματα και η πτώχευση