Σου βρήκαμε την ίδια με 55 ευρώ: Ξετρελαμένες οι fashionistas με την ολόσωμη φόρμα της Κατερίνας Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου: Η πιο stylish παρουσιάστρια της τηλεόρασης, ακόμη μία φορά μας εμπνέει με το στυλ της. Η Κατερίνα Καινούργιου δεν φοβάται να πει τη γνώμη της, δεν φοβάται να ζητήσει συγγνώμη και δεν φοβάται να αποκαλύψει τις αδυναμίες της. Στο πλατό της εκπομπής της εμφανίστηκε με μία εκπληκτική ολόσωμη φόρμα που μπορεί να μοιάζει πανάκριβη όμως σου έχουμε βρει ολόιδια με μόνο 55 ευρώ!

Κατερίνα Καινούργιου: Η ολόσωμη φόρμα που έκανε πανικό

Όπως προχθές, έτσι και σήμερα, 14/09/2022, η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε για ακόμη μία φορά ολόσωμη φόρμα. Μέσω των story της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας δείχνει άλλη μία απίστευτη εμφάνιση της, λέγοντας χαρακτηριστικά πως έκανε το χατίρι των τηλεθεατών και έβαλε κάτι πιο casual. Ως κεντρική παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής Super Κατερίνα, στον ALPHA, είναι καλοντυμένη, είτε με πιο χαλαρό look, είτε με πιο επίσημο.

Αυτή τη φορά επέλεξε μία casual, τζιν ολόσωμη φόρμα, ενώ την προηγούμενη φορά μία πολύ sexy, αξίας 119 €, σε φούξια χρώμα (δες την εδώ, μαζί με δύο ακόμη που σου προτείνω). Είναι μακριά, με μανίκια 2/4, V ντεκολτέ, κουμπιά, γιακά και χρυσές λεπτομέρειες, από την εταιρία Lynee World. Σου έχω βρει, όχι μία, αλλά δύο σχεδόν ίδιες με αυτή της Κατερίνας, από το αγαπημένο μας Mango.

Αντίγραψε πιστά το look της Κατερίνας Καινούργιου

Πρόκειται για αυτές που θα δεις παρακάτω, η μία με κοντό μανίκι και φερμουάρ (πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες), ενώ η άλλη με μακρύ μανίκι και και κουμπιά, όπως της Κατερίνας (πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες).

Related posts

“Είμαι σε δύσκολη θέση”: Δύσκολες ώρες για τον Ετεοκλή Παύλου, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα για την Ελένη Χατζίδου

“Τα κάναμε μαντάρα”: Στο νοσοκομείο ο Στηβ Ντούζος, δύσκολες ώρες για τον αγαπημένο ηθοποιό

“Το παλεψαμε 15 μέρες” Αυτός είναι ο λόγος που ανακοινώθηκε τώρα το διαζύγιο Οικονομάκου – Μιχόπουλου