Σωτήρης Καλυβάτσης: “Είχα ξαπλώσει στην πλώρη και αυτοχαϊδευόταν στο χέρι μου”

Ο γνωστός ηθοποιός Σωτήρης Καλυβάτσης μίλησε για τις συνεργασίες του αλλά και τους ρόλους που απαιτούν γυμνό στη δουλειά του.

Η συνέντευξή του

Στην εκπομπή “Καλύτερα αργά” με την Αθηναϊδα Νέγκα φιλοξενήθηκε ο ηθοποιός Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος με αφορμή την παράσταση “Άντρες έτοιμοι για όλα” στην οποία πρωταγωνιστεί, μίλησε για τη σχέση του με γυμνό.”Δεν καημός μου να παίξω σε μια παράσταση γυμνός. Αλλά υπό συνθήκες, όπως γίνεται και όπως κατέληξε είναι πολύ κουλ και άνετο”, ανέφερε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός. “Είναι ελάχιστες οι φορές που βρέθηκα σε παραλία γυμνιστών. Δεν με βολεύει να μένω γυμνός, ξυπνάνε όλα μου τα ένστικτα. Ή θα αρχίσω να κυνηγάω κανέναν ή θα με κυνηγάνε!” πρόσθεσε με χιούμορ.

Μιλώντας για τον ρόλο του, ο οποίος έχει στυτική δυσλειτουργία, είπε: “Είναι ένας τύπος που έχει στυτική δυσλειτουργία, αλλά σταδιακά, αφού ξαναρχίζει να βρίσκει στη ζωή του ένα σκοπό και ένα νόημα, αποκαθίσταται. Δεν ήταν δύσκολο. Με την πανδημία και όλα αυτά τα πράγματα… Όταν μπαίνεις σε μια διαδικασία να αμφισβητείς τον εαυτό σου, σου συμβαίνουν διάφορα. Όταν ξαναβρίσκεις τα πατήματα και την αυτοπεποίθησή σου, όλα καλά”.

Επίσης, ο Σωτήρης Καλυβάτσης αναφέρθηκε σε ένα όμορφο περιστατικό

“Μιλάω με τα δελφίνια, λέμε διάφορα πράγματα. Είχαμε φύγει από την Αλόννησο με έναν φίλο που δεν είναι πια στη ζωή, εκείνος με το δικό του σκάφος κι εγώ με το δικό μου, για να πάμε στα Ψαρά. Κάποια στιγμή τους βλέπω στο άλλο σκάφος και σηκώθηκαν, λέω δελφίνια θα είναι. Μετά από λίγο ήρθαν και σε μένα τα δελφίνια, για λίγο χάθηκαν και μετά για τρεις ώρες ήταν στην πλώρη μου. Αντιλήφθηκαν ότι οι άλλοι ήταν παρέα κι εγώ ήμουν μόνος μου, το κατανόησα αυτό το πράγμα”.

“Ξάπλωσα κι εγώ μπροστά στην πλώρη, άφησα το ένα μου χέρι κάτω. Εγώ μιλούσα, έλεγα διάφορα πράγματα και σταδιακά άρχισαν να βγαίνουν και αυτοχαϊδευόταν στο χέρι μου. Πολύ ωραία στιγμή και τα είπαμε… πολύ ωραία παρέα”, κατέληξε.

Related posts

Κατερίνα Διδασκάλου: «Φιλοξενώ 7 χρόνια έναν άστεγο στο σπίτι μου, δίδαξε πολλά σε εμένα και τα παιδιά μου»

Δεν πίνει ποτέ καφέ και δεν τρώει 4 πράγματα: Έτσι διατηρεί η Κατερίνα Λέχου την άψογη σιλουέτα της

Βέφα Αλεξιάδου – Ηλίας Μαμαλάκης: Φωτογραφίζονται μαζί και μας ταξίδεψαν στις γεύσεις των ’90s