Σως με… βιτριόλι: Μαγείρισσα στις Γυναικείες Φυλακές η Έφη που έριξε το οξύ στην Παλιοσπύρου – Η αναζήτηση για σπιτική μπεσαμέλ

Μαγείρισσα στις Γυναικείες Φυλακές Ελαιώνα είναι η “βιτριολίστρια” Έφη ενώ μετά την δολοφονική πράξη της στην Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε αναζητήσει στο διαδίκτυο συνταγή για σπιτική μπεσαμέλ.

Η αποκάλυψη για την Έφη

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, η βιτριολίστρια της Καλλιθέας, η οποία έχει ήδη συμπληρώσει τριάμισι χρόνια στη φυλακή, μαζί με το διάστημα της προφυλάκισής της, κάνει μεροκάματα για να μειώσει τον χρόνο κράτησής της, όπως πολλές συγκρατούμενές της.

Ωστόσο, δεν απασχολείται πλέον στον τομέα του ρουχισμού, αλλά εργάζεται στην κουζίνα, ως μαγείρισσα!Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες τη θέλουν, εκτός από το να μαγειρεύει, να καθαρίζει πατάτες, να πλένει ταψιά και να περνάει καθημερινά πολλές ώρες στην κουζίνα. Φέρεται, δε, ότι παρακολούθησε μαθήματα μαγειρικής στη σχολή των φυλακών, προκειμένου να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις μαγειρικές ικανότητές της!

Η αναζήτη στο διαδίκτυο συνταγή για σπιτική μπεσαμέλ

Το ταλέντο της Εφης ως… σεφ είχε φανεί και στη δίκη για τη δολοφονική επίθεση στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Εντύπωση είχε προκαλέσει, δε, η αποκάλυψη ότι μετά την αποτρόπαια πράξη της είχε αναζητήσει στο διαδίκτυο συνταγή για… σπιτική μπεσαμέλ, τη στιγμή μάλιστα που η Αστυνομία βρισκόταν στα ίχνη της!

Κατά πληροφορίες, η ημερομηνία της δίκης σε δεύτερο βαθμό για τη φρικιαστική επίθεση στην Ιωάννα αναμένεται να προσδιοριστεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες, και η εκδίκαση της υπόθεσης θα αρχίσει εντός του έτους.

Σε πρώτο βαθμό, είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 15 χρόνων για απόπειρα ανθρωποκτονίας, με την ίδια να μην έχει τοποθετηθεί έως σήμερα δημόσια για το κίνητρο της δολοφονικής απόπειρας ούτε να έχει δείξει πραγματική μεταμέλεια, όπως καταγγέλλεται από την πλευρά του θύματος.

Related posts

Στιλάτη στις Σπέτσες η Τατιάνα Στεφανίδου: Η κοντή καπαρντίνα και η Chanel τσάντα που σέταρε με τα loafers της

Περίσσεψαν τσουρέκια από το Πάσχα; Ο Άκης Πετρετζίκης έχει την καλύτερη λύση για να μην πάνε χαμένα

Γιώργος Γεροντιδάκης: Το σαλόνι του σπιτιού του Λευτέρη από τον Σασμό είναι βγαλμένο από περιοδικά διακόσμησης