Σοκάρει η Ειρήνη Πασχαλέρη: «Έχασα το ένα παιδί μου σε ηλικία 5 ετών από αυτή την ασθένεια»

Η Ειρήνη Πασχαλέρη, γνωστή βιολόγος, ειδική σε θέματα διατροφής ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Πρωινό Σουσού και συγκλόνισε όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του παιδιού της, σε ηλικία 5 ετών από μία σοβαρή ασθένεια.

Η εξομολόγηση της

Η Ειρήνη Πασχαλέρη είπε μεταξύ άλλων: «Πίσω από τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή μας, κρύβεται μία προσωπική ιστορία. Αυτό που έτυχε σε εμένα είναι ότι είχα τρία παιδάκια αλλά έχω τώρα δύο. Έχασα το δεύτερο μου παιδάκι γιατί έπασχε από μία σοβαρή ασθένεια και δυστυχώς το χάσαμε σε ηλικία 5 ετών. Τότε, ένιωσα τόσο μόνη παρότι είμαστε ιατρική οικογένεια. Ήταν ένα παιδάκι με ειδικές ανάγκες. Τότε σκεφτόμουν: αυτό συνέβη σε εμένα που είχα τα μέσα γιατί είμαι μέσα στον ιατρικό χώρο, αν συνέβαινε σε ένα απομακρυσμένο χωριό σε κάποιον;»

Και πρόσθεσε:«Αυτό συνέβη από τη φύση, ήταν μία εκ γενετής ασθένεια, η οποία δεν φαίνεται σε κανέναν έλεγχο. Έχει επτά περαστικά σε όλο τον κόσμο, το μάθαμε όταν έγινε μόλις ενός έτους που κάναμε τα ειδικά test DNA κι εκεί φάνηκε ότι είχε πάρει 2 γονίδια και το παιδί φάνηκε ότι νοσούσε από τη νόσο με προσδόκιμο ζωής 3 χρόνια. Εγώ το κράτησα ως 5 ετών με πολύ αγώνα. Τότε είπα ότι αν μου δοθεί η ευκαιρία να μπορέσω να αλλάξω κάτι, από τα φάρμακα, από τους γονείς που έχουν παιδιά με ειδικές ανάγκες και είναι τόσο μόνοι…».

Δείτε το απόσπασμα

Related posts

Τραγικά νέα: Βαρύ πένθος για τον Θοδωρή Αθερίδη – Πολύ δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Έσκασε “Βομβά”: Αυτή είναι η πασίγνωστη Ελληνίδα που έκλεψε την καρδιά του Πρίγκιπα Νικολάου

Κάτια Ταραμπάνκο για τον Γιώργο Λιάγκα: «Τον Θεωρώ έναν από τους ωραιότερους άντρες στην Ελλάδα»