Σοκάpει η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον αδερφό της: «Έχω βίντεο που τον κλωτσάνε και του πετάνε πέτρες»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Love It» , σήμερα, Τετάρτη και αναφέρθηκε στη λεκτική και σωματική βία που δέχεται ο ετεροθαλής αδερφός της στο σχολείο, με αφορμή το ερώτημα που έθεσε ο Γιώργος Καπουτζίδης στον πρωθυπουργό.

Όπως εξομολογήθηκε το μοντέλο «θέλω να μιλήσω για ένα δικό μου περιστατικό. Έχω έναν αδελφό, από διαφορετικό πατέρα και πρόσφατα μετακόμισαν στην Κρήτη. Το παιδί από τότε δέχεται πολύ άσχημη και σωματική και λεκτική βία, έχουμε ζητήσει και παράλληλη στήριξη και λένε πώς έχει καθυστέρηση».

Το bullying που δέχεται ο αδερφός της Δήμητρας

Και συμπλήρωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη «πριν από λίγο καιρό είχε γίνει ένα περιστατικό μέσω Instagram, που κατάφερα και βρήκα το παιδί που μίλαγε άσχημα στον αδελφό μου, βρήκα τους γονείς του παιδιού, δεν γνώριζαν τίποτα και τώρα αυτό συνεχίζεται και από τους γονείς και από τους δασκάλους, οι οποίοι καλύπτουνε ο ένας τον άλλο, γιατί εκεί είναι χωριό. Μία μέρα ο αδελφός μου ήρθε σπίτι με σκισμένο παντελόνι και χτυπημένο. Φτάσαμε στο σημείο να πηγαίνει το παιδί στο σχολείο με τα πόδια για να μην μπαίνει στο πούλμαν».

Και καταλήγει «έχω βίντεο στα χέρια μου που το παιδί το κλωτσάνε, το κυνηγάνε και του πετάνε πέτρες. Δεν γίνεται άλλο πρέπει να κουνηθούμε, γιατί αυτός ο τόπος έχει γεμίσει με αίμα από αθώα παιδιά».

Related posts

“27 χρόνια γάμου” Διαζύγιο για την Τζώρτζια Κεφαλά, ανακοίνωσε η ίδια τον λόγο με μια ανάρτηση

2 χρόνια μετά τη Βαλαβάνη: Σε πελάγη ευτυχίας ο Βασάλος, μαθεύτηκαν τα ευχάριστα και όλοι του εύχονται

“Το χάσαμε τελευταία στιγμή” Δύσκολες ώρες για την Μπέττυ Μαγγίρα, τρίτωσε πλέον το κακό