Σοφία Μαριόλα: «Ξεπέρασε τα όρια, το έκανε μπροστά μου φέτος το καλοκαίρι και το μάτι μου έγινε επιθετικό»

Τον Στράτο Τζώρτζογλου και τη Σοφία Μαριόλα συνάντησαν σε νυχτερινή τους έξοδο, τα τηλεοπτικά συνεργεία των εκπομπών, το βράδυ της Τετάρτης 19 Σεπτεμβρίου.

Οι κοινες δηλώσεις

Σε απόσπασμα που παρουσίασε το «MEGA Καλημέρα», ο ηθοποιός όταν ρωτήθηκε για τα άμεσα επαγγελματικά του σχέδια, απάντησε: «Είναι να κλείσει κάτι αυτές τις μέρες, δυστυχώς δεν μπορώ να μιλήσω πριν πέσουν οι υπογραφές» και έγνεψε καταφατικά, όταν τον ρώτησαν αν πρόκειται για τηλεοπτική σειρά.Στη συνέχεια, ένας από τους ρεπόρτερ ρώτησε τη σύζυγο του ηθοποιού: «Έχει τύχει ποτέ να φλερτάρουν τον κύριο Τζώρτζογλου μπροστά σου ή μια γυναίκα να ξεπεράσει τα όρια; Κι αν ναι, πώς έχεις αντιδράσει;».

«Έγινε πρόσφατα, το καλοκαίρι. Μου άρεσε από τη μια με κολάκευσε γιατί λέω “α δικός μου είναι”. Από την άλλη όμως η αλήθεια είναι ότι το μάτι μου είναι… επιθετικό» απάντησε η Σοφία Μαριόλα και ξέσπασε σε γέλια.

Τέλος, όταν τους ρώτησαν αν ξεχνούν την επέτειό τους, ο Στράτος Τζώρτζογλου απάντησε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχαστεί η επέτειος». Τέλος, ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να αποκτήσει ένα ακόμη παιδί.

Related posts

Εκεί που έμενε με τον Γιάννη της: Το πάρτι υπερπαραγωγή της Μοιραράκη, παντού μπουχάρες και ακριβά έπιπλα

Πήγε για τρέξιμο και πέθανε: Νεκρός 40χρονος στρατιωτικός, αφήνει ορφανά τα δύο παιδάκια του

“Αυτοί το κανόνισαν” Οι πρώτες δηλώσεις της Αλίκης Κατσαβού μετά την επισκευή του τάφου του Βουτσά