Σίσσυ Χρηστίδου: «Λέω θα ανέβω εγώ να ζυγιστώ; Δε νομίζω» – Το απίστευτο περιστατικό με τον γιο της Φιλιππο

Η Σίσσυ Χρηστίδου με αφορμή ένα ρεπορτάζ που πρόβαλλαν σήμερα Κυριακή 7/1 στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, με ένα ζευγάρι που δεν του επέτρεψαν να μπει σε τρενάκι λούνα παρκ λόγω κιλών και μετά από αυτό πήρε την απόφαση να αλλάξει το σώμα του, έκανε μια αποκάλυψη για ένα περιστατικό που της έτυχε σε νεροτσουλήθρες.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως όταν βρέθηκε με τα παιδιά της και φίλους τους σε νεροτσουλήθρες και της ζήτησαν να ζυγιστεί για να μπορέσουν να κάνουν μια νεροτσουλήθρα οικογενειακή, εκείνη έπαθε σοκ!

Η αποκάλυψη της Σίσσυς

«Δεν με έχουν ζυγίσει εμένα σε νεροτσουλήθρα; Βεβαίως! Σε νεροτσουλήθρα από αυτές που δεν ανεβαίνω, πάρα πολύ φοβάμαι, τις οικογενειακές. Εκεί το βάρος είναι Plus, δεν πρέπει να είναι ελαφριά, γιατί εκεί μπαίνεις με παιδιά, οπότε πρέπει να καλύψεις το βάρος για να μη φύγεις στον αέρα. Μου λέει “περάστε κυρία μου”, λέω “θα ανεβώ εγώ να ζυγιστώ; Δεν νομίζω…”. Μου λέει “μην ανησυχείτε, δεν μας δείχνει κιλά”. Δεν καταλαβαίνω γιατί γελάτε. Είναι αληθινή ιστορία.

Ανεβαίνει ένας ένας και όταν είναι αρκετό το βάρος γίνεται πράσινο. Πρασίνισε, καθάρισα! Εκεί μπαίνουν έξι άτομα κι εγώ πήγα με παιδιά, ήμουν η πιο βαριά αυτή είναι η αλήθεια. Τα παιδιά μου και δυο φίλοι τους θα ανέβαιναν, εγώ δεν θα ανέβαινα, αλλά έρχεται ο Φίλιππος και μου λέει “μαμά χρειαζόμαστε πολλά κιλά για να γεμίσει…”. Αυτή είναι η αλήθεια», αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Related posts

Χεράκι χεράκι με εντυπωσιακή ξανθιά ο 90χρονος Αλέξανδρος Λυκουρέζος – Ποια είναι

«Είναι φλώρος» Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη μετά από αυτό που της έκανε ο Αλέξανδρου – Τι την εκνεύρισε

Κοινές διακοπές για Αυγουστίδης – Φαμέλη: Ως «Αργυρώ» και «Αστέρης» στις καλοκαιρινές τους διακοπές μετά τον Σασμό