Σίσσυ Χρηστίδου για Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο, ούτε με κάλεσε στην βάφτιση του γιου του»

Την δική της απάντηση στα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για το τέλος της συνεργασίας τους έδωσε η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια μίλησε για το «διαζύγιο» κατά τη διάρκεια εκδήλωσης το βράδυ της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου.

Οι δηλώσεις της

«Όταν τελείωσε η σεζόν κάλεσα τους συνεργάτες μου σε ένα γεύμα, που το κάνω κάθε χρόνο, για να τους ευχαριστήσω για τη σεζόν. Ήταν καλεσμένος και ο Δημήτρης φυσικά. Ήταν η τελευταία φορά που τον είδα. Σε εκείνη τη φάση είχε λήξει μεν η σεζόν, ακόμη όμως δεν γνωρίζαμε τι θα γίνει με την ομάδα. Του είπα ότι ακόμη δεν γνωρίζω. Κάναμε συσκέψεις με τον Κοκλώνη και καταλήξαμε ότι λόγω μπάτζετ δεν μπορεί να μείνει η ομάδα, όπως ήταν.

Για αυτό τον λόγο και ο Δημήτρης δεν αναπληρώθηκε. Δεν ήρθε κάποιος στη θέση του. Επειδή ήξερα ότι ο Αλεξάνδρου ανήκει στο δυναμικό της εταιρείας του Κοκλώνη, το μπάτζετ αφορά τη δική μας εκπομπή, δεν περνάει από μένα, δεν το αποφασίζω εγώ. Η εταιρία, επειδή ανήκει στο δυναμικό της, ήξερα ότι ο Δημήτρης θα παραμείνει στην εταιρία και απλά δεν χωράει στο budget της εκπομπής. Ήξερα ότι δεν θα μείνει χωρίς δουλειά και θεώρησα ότι θα τον ενημερώσει η εταιρεία.

Τον άκουσα με έκπληξη να μου λέει ότι με πήρε τηλέφωνο. Κατευθείαν τον πήρα τηλέφωνο και μου το έκλεισε. Έστειλα μήνυμα στον Αλεξάνδρου για τις δηλώσεις του και μου είπε δεν είπα ποτέ ότι σε έπαιρνα τηλέφωνο. Του λέω “πότε με πήρες τηλέφωνο και δεν το σήκωσα;” και μου απάντησε “γιατί να σε πάρω;”. Άρα ούτε τηλέφωνο με πήρε. Δεν ξέρω γιατί έγινε όλο αυτό. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ για αυτά που είπε ο Δημήτρης. Συνεργαστήκαμε πάρα πολύ καλά. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Δεν ένιωθα ότι είχε κάποιο θέμα μαζί μας. Η εκτίμησή μου είναι ότι ήθελε να παραμείνει στην εκπομπή. Δεν γνώριζα ότι ο Δημήτρης θα φύγει από την εκπομπή. Κάναμε βίντεο για την Ελένη Βουλγαράκη ένα βίντεο γιατί ήξερα ότι θα φύγει και ήταν μαζί μας πέντε χρόνια. Με στενοχωρεί που δεν με πήρε τηλέφωνο και γίνεται όλο αυτό μπροστά σας» ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Σχετικά με τη βάφτιση του γιου του τόνισε: «Δεν με κάλεσε στη βάφτιση. Δεν κάναμε παρέα εκτός εκπομπής. Θεώρησα ότι θα γίνεται σε στενό κύκλο. Αν με καλούσε θα πήγαινα, αλλά δεν καλέστηκα. Ο Αλεξάνδρου με ρωτούσε τι θα κάνει με την εκπομπή και του απάντησα δεν ξέρω. Δεν θα κάνω άλλη κίνηση να ξαναμιλήσω μαζί του. Δεν θέλω να μένει κάτι στον αέρα γιατί είμαι πάρα πολύ προσεκτική με αυτά τα πράγματα, με τους συνεργάτες μου πάρα πολύ τυπική και θεωρώ ότι αυτό είναι άδικο».

Related posts

Έγινε γνωστό πριν από λίγο: “Έσκασαν” τα δυσάρεστα νέα για την Ελεονώρα Μελέτη, ραγδαίες εξελίξεις

Μακριά μανίκια, κλειστό από παντού: Η Κατερίνα Λιόλου με μια απροσδόκητη εμφάνιση που δεν μας έχει συνηθίσει

Είναι 53, δείχνει κοριτσάκι: 20 χρόνια μετά το Fame Story η Μάρω Λύτρα εντυπωσιάζει ακόμα με την ομορφιά της