«Σηκώνομαι και είμαι ‘φράπα’,θαυμάζω τον εαυτό μου που τον βλέπω»: Η 89χρονη Ζωζώ Σαπουτζάκη εξηγεί τα μuστικά νεότητά της

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε ανοικτά για τη ρουτίνα ομορφιάς και τη διατροφή της. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη καταφέρνει και διατηρείται πολύ καλά στα 96 της χρόνια και είναι γεμάτη ενέργεια, ζωντανά χρώματα και στυλ. Υπενθυμίζεται πως η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε τις προάλλες ζωντανά στην κάμερα για την τηλεόραση και το νέο κύκλο του GNTM δηλώνοντας ότι αν ήταν κριτής στο παιχνίδι, θα ήταν δίκαιη και σωστή και θα έλεγε την αλήθεια στα νεαρά αλλά και στα μεγαλύτερα κορίτσια για να τα βοηθήσει.

Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” μίλησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τα μυστικά της νεότητας και της ομορφιάς της. «Όταν ξυπνώ το μόνο που κάνω είναι να χτενίσω τα μαλλιά μου και ρίχνω νεράκι στο πρόσωπό μου. Δεν κάνω τίποτα και δεν έχω κάνει τίποτα, κοιτάζω μόνο να φορώ μία καλή κρέμα», είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Αποκαλύπτει για τη διατροφή της

«Κανένα αυγουλάκι βάζω καμιά φορά και παγάκια πριν μακιγιαριστώ. Το αυγό το αφήνω κανένα τεταρτάκι», πρόσθεσε ενώ τόνισε ότι κοιμάται 8 ώρες κάθε βράδυ.

«Σηκώνομαι και είμαι ‘φράπα’, κούκλα. Αφού κοιτάζω εγώ τον εαυτό μου και λέω ‘είμαι τόσο ωραία;’. Πραγματικά θαυμάζω τον εαυτό μου που τον βλέπω, το πρόσωπό μου είναι μια χαρά», τόνισε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

«Κάνω χαμομήλι στα μάτια που τα ξεκουράζει. Τα μαλλιά δεν τα βρέχω στη θάλασσα κάθε μέρα. Τα βάζω μέσα σε σκουφάκι. Λούζομαι κάθε 7-8 ημέρες και μία φορά στους τρεις μήνες τους βάζω λάδι φαγητού», αποκάλυψε η ίδια ακόμα.

Μάλιστα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε και για τη διατροφή της λέγοντας ότι προσέχει ιδιαίτερα: «Προσέχω τη διατροφή μου. Τρώω λίγο κοτόπουλο. Μυρίζω τους λουκουμάδες και λέω “πες ότι τους έφαγες”. Τρώω μια-δύο φρυγανιές με λίγο μέλι, μια πορτοκαλάδα και λίγο καφέ για πρωινό. Το μεσημέρι δεν τρώω, το ξεχνάω. Το βράδυ συνήθως είμαι καλεσμένης και θα πάω να φάω».

Related posts

“Γέρασες & μπαγιάτεψες, τέρμα οι βόλτες στη Μύκονο” Τα χυδαία σχόλια στην Αθηνά Οικονομάκου για το χωρισμό της

Δυστυχώς μαθεύτηκε για τη Δέσποινα Βανδή: Ξαφνικό τέλος για την τραγουδίστρια, άλλη γυναίκα πήρε τη θέση της

“Του τα έδωσα κατευθείαν”: Η Νικολέτα Τσομπανίδου αποκαλύπτει τι έκανε τα χρήματα που κέρδισε από το “The Bachelor”