Σιγά μην το άφηνε ασχολίαστο: Η Γερμανού στέλνει «αγωνιστικούς χαιρετισμούς» στη Ράνια Τζίμα

Δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από τη Ναταλία Γερμανού η εκρηκτική Ράνια Τζίμα και αποφάσισε να στείλει και εκείνη το δικό της μήνυμα.

Μετά την αναπαραγωγή του βίντεο στη στήλη του Γιάννη Κορδόνη, η Ναταλία Γερμανού είπε: «Η Ράνια Τζίμα είναι καλά; Την προσέχει κάποιος; Να στείλουμε ένα φιλί στη Ράνια. Γεια σου Ράνια Τζίμα, σου στέλνουμε την αγάπη μας, αγωνιστικούς χαιρετισμούς».

Το περιστατικό με τον Πρετεντέρη

Κατά τη διάρκεια συζήτησης στο κεντρικό δελτίο του MEGA σχετικά με το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, επικράτησε ένταση μεταξύ της Ράνιας Τζίμα και του Γιάννη Πρετεντέρη, η οποία στη συνέχεια έγινε Viral.

Συγκεκριμένα, η Ράνια Τζίμα αντέδρασε γυρνώντας το κεφάλι της και κοιτώντας στα δεξιά, σε μία παρατήρηση του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος σχολίασε τις δηλώσεις του δικηγόρου του σταθμάρχη.

“Έχει αναλάβει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί, στο πλαίσιο της ευθύνης που θα έπρεπε να έχει και έχει, αλλά από εκεί και πέρα αυτό που πρέπει να πούμε οτι δεν πρέπει να επικεντρωνόμαστε στο δέντρο, ενώ πίσω του υπάρχει ένα ολόκληρο δάσος”, είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του 59χρονου σταθμάρχη, μία δήλωση που προκάλεσε την απορία του Γιάννη Πρετεντέρη σχετικά με το τι εννοούσε.

Η Ράνια Τζίμα και η δημοσιογράφος Μαρία Γουγουτσά ανταπάντησαν και εξήγησαν λέγοντας πως πίσω από μία τέτοια τραγωδία δεν γίνεται να φταίει μόνος ένας άνθρωπος, αλλά υπάρχουν κι άλλοι υπεύθυνοι.

Related posts

Σε πελάγη ευτυχίας η Ελένη Ράντου: Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα & όλοι της εύχονται συγχαρητήρια

Μαμά και κόρη βγήκαν βόλτα στο πάρκο: Η τρυφερή φωτογραφία της Άννα Μπέζαν με την μικρή Χριστίνα & η ιδιαίτερη αφιέρωση

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν: Η έξοδος του Πέτρου Λαγούτη με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ στο θέατρο