Σε στενό οικογενειακό κύκλο ο γάμος της Δήμητρας Ματσούκα με τον Πέτρο Κόκκαλη – Η ρομαντική απόφαση για το γαμήλιο ταξίδι

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστή μια πολύ ευχάριστη είδηση για τη ζωή της Δήμητρας Ματσούκα και του Πέτρου Κόκκαλη, οι οποίοι αποφάσισαν μετά από εφτά χρόνια σχέσης να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το ζευγάρι γενικότερα κρατάει χαμηλούς τόνους σε ότι αφορά την προσωπική του ζωή και σε αντίστοιχους τόνους αναμένεται να γίνει και ο γάμος τους. Πιο αναλυτικά, η Real News φέρνει στο φως μερικές λεπτομέρειες για το επόμενο αυτό βήμα.

Αποκαλύψεις για το γάμο της Δήμητρας Ματσούκα με τον Πέτρο Κόκκαλη

Πιο αναλυτικά, η επιθυμία της Ματσούκα και του Κόκκαλη είναι να παντρευτούν πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων, καθώς θέλουν να εκμεταλλευτούν τις γιορτές για το γαμήλιο ταξίδι. Το μόνο σίγουρο είναι, πως ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα και μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα θα είναι πολιτικός.

Σε ότι αφορά τους καλεσμένους θα είναι λίγοι και καλοί, καθώς η ηθοποιός και ο ευρωβουλευτής αποφάσισαν να κάνουν ένα γάμο σε στενό οικογενειακό κύκλο, έτσι ώστε να μην διαρρεύσουν πληροφορίες για την περιοχή, που θα βρίσκεται το Δημαρχείο.

Related posts

Πολύχρωμα πιρουνάκια και βρεγμένα μαλλια! Η Χριστίνα Μπόμπα απαθανατίζει τις διδυμούλες να τρώνε μετά το κολυμβητήριο

“Όταν χάνεις τους γονείς σου” Ραγίζει καρδιές η Βίκυ Βολιώτη στη νέα ανάρτηση με την κορούλα της

Ελεύθερη κι ωραία, κοιλιακοί πέτρα: Η Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνει (μόνη) την πισίνα και όλοι πρόσεξαν το δάχτυλό της