Σε πελάγη ευτυχίας ο Στάθης Σχίζας: H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου επιτέλους το παραδέχτηκε μπροστά σε όλους

Ο χωρισμός βόμβα που έσκασε στην ελληνική showbiz είναι αυτός του Στάθη Σχίζα και της Αλεξάνδρας και φυσικά την ρώτησαν για αυτό.

Για τη σχέση που έχει με τον Στάθη Σχίζα:

Μεταξύ άλλων, η επιχειρηματίας και instagrammer ρωτήθηκε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χώρισε με τον επιχειρηματία.«Ο κάθε άνθρωπος εκδηλώνει αλλιώς τον πόνο του. Εγώ τον εκδηλώνω με τη δουλειά, όλη μέρα δουλεύω. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν εκδηλώνω τα συναισθήματά μου, τα κρατάω πιο πολύ για τους φίλους μου και τους λίγους που με ξέρουν. Οπότε ίσως γι’ αυτό δεν το έχω εκφράσει», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Όσον αφορά το νέο σπίτι, που μετακόμισε μετά τον χωρισμό, σχολίασε: «Υπήρχαν μηνύματα που μου έλεγαν ότι είναι πολύ νωρίς για να δείξω το σπίτι μου. Επειδή όμως κάνω συνεργασίες και διαφημιστικά, και δείχνω τον χώρο μου, δε μπορούσα να λέω ψέματα ότι δεν έχω μετακομίσει. Πώς θα έκανα τις δουλειές μου».

«Μία μικρή επικοινωνία υπάρχει. Δεν είμαστε τσακωμένοι. Ένα μήνυμα στέλνουμε, ένα “καλά είσαι;”, ένα “τι γίνεται εκεί στο Παγκράτι; Καλά είμαι εδώ στο Κολωνάκι”. Αυτά τα βασικά. Εγώ γενικά δεν τσακώνομαι, πρέπει να έχει συμβεί κάτι ακραίο. Εμένα μου αρέσει να κρατάω τους ανθρώπους στη ζωή μου και όχι να τους διώχνω», δήλωσε, τέλος, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Related posts

Αλέξανδρος Ωνάσης: Ο τραγικός θάνατος & οι θεωρίες συνομωσίας

“Θα το πω” Η Μαρία Μπακοδήμου είπε για τον Παπανώτα αυτό που σκέφτονται όλοι και κανείς δεν τολμά

“Αισθάνομαι ότι είμαι μαμά” Συγκινεί ο Τάσος Ιορδανίδης με την εξομολόγηση για τα παιδιά του