Σε πελάγη ευτυχίας η Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα για την οικογένεια της μετά από 8 χρόνια γάμου

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου λατρεύει τον Φώτη Μπερνάρντο. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2013 και μαζί έχουν αποκτήσει δύο υπέροχες κορούλες, τη Λυδία και την Ηλέκτρα.

Η τρυφερή ανάρτηση

«Μετά το δεύτερο ραντεβού μας πήρα τηλέφωνο την καλύτερη φίλη μου και της είπα: “Τον βρήκα”. Το κατάλαβα πολύ γρήγορα. Είχε όλη την προσοχή του στραμμένη πάνω μου για πέντε ολόκληρες ώρες! Τον ενδιέφερε να μάθει τα πάντα, τι μου αρέσει, τι δεν μου αρέσει, τι θέλω, πώς το θέλω, ήταν συνέχεια πάνω μου. Νομίζω ότι αυτό θέλει κάθε γυναίκα. Να νιώθει ασφάλεια. Έχουμε κάνει πολιτικό γάμο. Θρησκευτικό θα έκανα υπό συνθήκες. Δεν μου αρέσει να μου επιβάλλουν πράγματα. Εγώ πιστεύω στην ενέργεια. Όλες οι θρησκείες μιλάνε για το ίδιο πράγμα. Είμαι χριστιανή ορθόδοξη, όμως θέλω να νιώθω, δεν μπορώ να το κάνω τυπικά», έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξη της η Πηνελόπη.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μοιράστηκε εικόνες με τον σύζυγό της τιμώντας την επέτειό τους, και γράφοντας: «Παντρευτείτε αυτόν που σας αγαπά δυνατά, δημόσια, ιδιωτικά και πίσω από την πλάτη σας. Χαρούμενη επέτειο PF μου».

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είχε αναφέρει για τα 10 χρόνια κοινής πορείας τους: «Τι κι αν το καφέ που πήγαμε στο πρώτο μας ραντεβού έχει κλείσει πια… Βρήκαμε και φέτος τρόπο να μπούμε και να πιούμε ξανά εκείνο τον καφέ… Πήραμε καφέ από αλλού, σκαρφαλώσαμε κάτι εμπόδια και μπήκαμε! Αυτό κάνουμε πάντα. 10 χρόνια βρίσκουμε τον τρόπο».

Related posts

“Κοιμήσου ήσυχη Σταματίνα” Το καρφί του Λιάγκα στην Τσιμτσιλή, την “τελείωσε” ως δημοσιογράφο

“Δύο είναι τα στοιχήματα τώρα” Δύσκολες ώρες για τη σύντροφο του Σταρόβα, όλη η Ελλάδα στο πλευρό τους

“Αυτό είσαι για μένα” Ο μονάκριβος της Ελένης Μενεγάκη της εύχεται για τη γιορτή της και όλες τη ζηλεύουν