Σε πελάγη ευτυχίας η οικογένεια Σπανούλη: Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα με 1 φωτογραφία και γέμισαν ευχές & συγχαρητήρια

Μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε την Πέμπτη 18/1, η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, η Ολυμπία Χοψονίδου, αγκαλιά με τον μεγαλύτερό της γιο, Θανάση, προκειμένου να του ευχηθεί για την ονομαστική του εορτή.

Υπενθυμίζουμε ότι το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2021, ενώ είναι γονείς 6 παιδιών. Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι αρεκτά ενεργή στο προφίλ της στα social media, και δημοσιεύει πολύ συχνά, την καθημερινότητα της ως πολύτεκνη μητέρας.

Ο Θάνος είναι το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας και μάλιστα, πρόσφατα έγινε και 14 ετών. Ο πατέρας του είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία του και μια κοινή τους ,στο instagram, για να του ευχηθεί και δημόσια ”Χρόνια Πολλά”. Ο γιος του Βασίλη Σπανούλη έγινε ολόκληρος άντρας και κοντεύει να τον φτάσει σε ύψος όπως φαίνεται και από την φωτογραφία.

Η ανάρτηση της Ολυμπίας Χοψονίδου για την γιορτή του γιου της

Related posts

Αυτό δεν ξανάγινε στα 4 χρόνια που παίζει στο Mega – Τα έχασε ο Αδέκαστος

Βαμμένα ροζ μαλλιά και πολλά μούσια, άλλαξε επάγγελμα: Πως είναι σήμερα ο «Χλαπάτσας» 29 χρόνια μετά το τέλος της αγαπημένης σειράς

«Θα σας δείξω εγώ…»: Η θρυλική ατάκα της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά» ξανά ζωντανεύει 29 χρόνια μετά με τον «Χλαπάτσα»