Σε πελάγη ευτυχίας η Μαριάννα Γουλανδρή: Μανούλα για δεύτερη φορά η εγγονή της Βαρδινογιάννη – Αυτό είναι το φύλο του μωρού

Η Μαριάννα Γουλναδρή Λαιμού ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας, καθώς όπως ανακοίνωσε η Σάσα Σταμάτη μέσα από την εφημερίδα On Time, έγινε μαμά για δεύτερη φορά, φέρνοντας στον κόσμο άλλο ένα παιδί. Το δημοσίευμα, συγκεκριμένα, αναφέρει πως η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη βρέθηκε στο μαιευτήριο πριν από λίγες ημέρες.

Ποια είναι η εγγονή της αείμνηστης Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Πρόκειται για την πρωτότοκη κόρη της Χριστιάννας Βαρδινογιάννη και του Γιώργου Γουλανδρή – καθώς στη συνέχεια απέκτησαν άλλα δύο, τον Γιάννη και την Μαριέττα – η οποία παντρεύτηκε πριν από πολλά χρόνια τον Φίλιππο Λαιμό, στις 4 Φεβρουαρίου 2017 συγκεκριμένα, στον Ορθόδοξο Ναό της Αγίας Σοφίας του Λονδίνου, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας Γρηγορίου, και μαζί του απέκτησε το πρώτο της παιδί, μία κόρη, τον Μάρτιο του 2018.

Αυτό είναι το φύλο του μωρού της Μαριάννας Γουλανδρή

Και αυτή τη φορά, λοιπόν, η αγαπημένη μανούλα γέννησε άλλο ένα κοριτσάκι, μεγαλώνοντας την οικογένειά της και δίνοντας στον πρώτο καρπό του έρωτά της ένα αδερφάκι. Δεν αναφέρεται εάν έχει επιστρέψει στο σπίτι της ακόμη, ωστόσο, ούτε υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τον τοκετό.

Related posts

Τα… σφύριξαν και στον Μιχόπουλο, κυκλοφόρησαν παντού οι φώτο: Στο τσακίρ κέφι η Οικονομάκου, μετά το διαζύγιο

Απολαυστικός ο Δημήτρης Λάλος: «Πολλοί όταν με βλέπουν στον δρόμο νομίζουν ότι είμαι ο Μαθιός»

Άφησε μουστάκι, έγινε ίδιος με εκείνον: Αγνώριστος ο Χρήστος Μάστορας ως “Καζαντζίδης” στα γυρίσματα της ταινίας για τη ζωή του