Σε πελάγη ευτυχίας η εγκυμονούσα Ευαγγελία Αραβανή: Παντρεύτηκε τον εγγονό του Σκλαβενίτη και δεν πήρε κανείς χαμπάρι

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ευαγγελία Αραβανή, καθώς δεν είναι μόνο έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον Σπύρο Λάζαρη, αλλά παράλληλα το ζευγάρι προχώρησε σε μυστικό πολιτικό γάμο.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real και της δημοσιογράφου Κορύνας Μανταγάρη την Κυριακή (3/3) έγινε γνωστό, πως η εγκυμονούσα και ο επιχειρηματίας, Σπύρος Λάζαρης, εγγονός του Σκλαβενίτη, έκαναν σε πολιτικό γάμο, ο οποίος έγινε κάτω υπό άκρα μυστικότητα και σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ο πολιτικός γάμος και ο θρησκευτικός που ακολουθεί με τη βάπτιση

Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν, πως η πρόταση γάμου έγινε ανήμερα των γενεθλίων της Αραβανή στις 20 Νοεμβρίου και μάλιστα ο πλέον σύζυγός της είχε κάνει τη ρομαντική αυτή κίνηση παρουσία των τριών παιδιών του.

Η πρόταση γάμου από τον Σπύρο Λάζαρη στην Ευαγγελία Αραβανή σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει γίνει τουλάχιστον ένα χρόνο πριν. Άλλωστε το ερωτευμένο ζευγάρι είχε αποφασίσει να συζήσει από τον πρώτο κιόλας χρόνο της σχέσης του, σε ένα διαμέρισμα στα Βόρεια προάστεια, ενώ έχει επιλέξει να μην δημοσιοποιεί οποιαδήποτε προσωπική του στιγμή διατηρώντας χαμηλό προφίλ και αποφεύγοντας συστηματικά τις κοσμικές εμφανίσεις, για να μην τραβάει τα φλας των φωτογράφων.

Οι δυο τους προτιμούν να περνάνε τον χρόνο τους κάνοντας ταξίδια στο εξωτερικό και συναναστρέφονται με ελάχιστους φίλους, ενώ τους έχουν δει κάποιες φορές να πίνουν το ποτό τους και να διασκεδάζουν στο μπαράκι «Tekila» που ανήκει στον Λάμπρο Λάζαρη που είναι ζευγάρι με την Δανάη Παππά. Το αγαπημένο ζευγάρι που κλείνει 5 χρόνια μαζί και είναι πολύ ερωτευμένο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr έχει αποφασίσει να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο και να βαφτίσει το παιδί του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στον Πόρο, εκεί όπου ο Σπύρος Λάζαρης δραστηριοποιείται τον περισσότερο χρόνο επαγγελματικά. Οι πρώτες πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως το μωρό είναι κοριτσάκι.

Η προϋπόθεση της οικογένειας Σκλαβενίτη για το γάμο

Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό, είναι ότι ο Σπύρος Λάζαρης είναι μέλος μιας από τις ισχυρότερες επιχειρηματικές οικογένειες της χώρας, της οικογένειας Σκλαβενίτη.

Ο ιδρυτής της δυναστείας, Σπύρος Σκλαβενίτης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2006, ήταν παππούς του, καθώς ο Σπύρος είναι παιδί της κόρης του σπουδαίου επιχειρηματία.

Μπορεί ο ίδιος να μην διαφημίζει αυτή τη συγγένεια, όμως είναι γνωστή στους επιχειρηματικούς και κοσμικούς κύκλους.

Η οικογένεια Σκλαβενίτη είναι μια πολύ διακριτική οικογένεια. Δεν έχει απασχολήσει ποτέ τη δημοσιότητα με τα προσωπικά της και ούτε και το επιθυμεί.

Αντιθέτως, όλα τα μέλη της θέλουν και επιδιώκουν να μένουν κάτω από το «ραντάρ» της δημοσιότητας. Αποφεύγοντας να γίνονται στόχος των παπαράτσι και των ρεπορτάζ για την προσωπική τους ζωή.

Ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά γι’ αυτούς. Εκτός βέβαια από το γεγονός ότι είναι πάμπλουτοι και ότι φημίζονται για το επιχειρηματικό και το εργοδοτικό τους ήθος.

Και κάπου εδώ, μπαίνει στην εικόνα η Ευαγγελία Αραβανή. Ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ. Η οικογένεια του Σπύρου ήταν πολύ επιφυλακτική για το ενδεχόμενο ενός δημόσιου γάμου.

Ένας από τους πολύ αυστηρούς όρους, πάντως, που έθεσε η οικογένεια στο ζευγάρι, είναι να γίνει ο γάμος διακριτικά και να υπογραφεί πριν από αυτόν προγαμιαίο συμβόλαιο.

Related posts

“Για τον μπαμπά μου εκεί ψηλά”: Η Μαρίνα Σάττι έδωσε το Ζάρι για τον τελικό της Eurovision 2024

“Μια φορά Έλενα, για πάντα Number One”: Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε στη σκηνή της Eurovision & γκρέμισε το Μάλμε

“Σκουπίστε το ΟΑΚΑ, έρχεται!”: “Έριξε” το twitter η Μαρίνα Σάττι με το Ζάρι στον Ημιτελικό της Eurovision