Σε δύσκολη θέση ο Κανάκης: «Πώς γίνεται να ανοίγεις το στόμα σου να μιλήσεις για αυτό;» (video)

«Καταπέλτης» απέναντι στον Αντώνη Κανάκη στάθηκε ο Δημήτρης Πανόπουλος, με αφορμή τις σπόντες του στο γιατί οι εκπομπές δεν έχουν καλέσει τη Μαρία Καρυστιανού να μιλήσει για την τραγωδία στα Τέμπη.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός στον λόγο του λέγοντας πως, ο Αντώνης Κανάκης θα έπρεπε να σταματήσει να χρησιμοποιεί λαϊκίστικες τεχνικές για να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Για την Μαρία Καρυστιανού

«Όλοι την έχουμε καλέσει την κυρία Καρυστιανού στις εκπομπές μας, το είπε νομίζω και η Κατερίνα Καινούργιου. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά της να μη θέλει αυτή τη στιγμή να κάνει δηλώσεις. Εμείς την παρακαλάμε, γιατί θέλουμε την φωνή της», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού ανοίγοντας το θέμα προς τη συζήτηση στο πάνελ.

«Αυτό που κάνει ο Αντώνης Κανάκης είναι ο ορισμός του λαϊκισμού. Ξέρεις ακριβώς σε ποια τηλεόραση δουλεύεις, ξέρεις ότι είναι ένα πρόσωπο που όλοι θα ήθελαν να φιλοξενήσουν και επιλέγεις να ασχοληθείς με το πρόσωπο αυτού του αγώνα και όχι με το ίδιο το θέμα», σχολίασε από την πλευρά του ο Δημήτρης Πανόπουλος παίρνοντας τον λόγο.

«Γιατί το προσωποποιεί και μιλάει για την κυρία Καρυστιανού; Κρύψαμε εμείς το θέμα; Αν μία εκπομπή τη βγάζει ντε και καλά για να παίξει το θέμα, το κάνει για την τηλεθέαση», τόνισε ο δημοσιογράφος του Alpha.

«Πώς γίνεται να ανοίγεις το στόμα σου να μιλήσεις για τη Μαρία Καρυστιανού και να συγκρίνεις μέσα και τον Παλαιοχριστιανό; Ρε παιδιά, δηλαδή για τον Θεό… ας σοβαρευτούνε! Είναι μία πολύ ωραία ευκαιρία να ασχοληθούμε με το Ράδιο Αρβύλα», επισήμανε αιχμηρά ο Δημήτρης Πανόπουλος στη συζήτηση για τον Αντώνη Κανάκη.

Δείτε το βίντεο

Related posts

Ξέχασε τους καλούς του τρόπους: Η ερώτηση follower που δεν θέλησε να απαντήσει ο Άγγελος Λάτσιος

“Θα πάρω DNA” Κλάφτε τον τον Αλεξάνδρου με αυτό που βρήκε η Ιωάννα Τούνη μέσα στο αμάξι του

“Ξέρετε ποια είμαι εγώ” Το βίντεο της Βανδή που απαντάει σε όσους την έκραξαν για τα ροζ μαλλιά της