Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Σοφία Βόσσου: “Όλα θα πάνε καλά Αντρίκο μου, σ’αγαπώ”

Στην εντατική νοσηλεύεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος τις τελευταίες ώρες και οι αγαπημένοι του έχουν μεγάλη αγωνία για εκείνον.

Η Σοφία Βόσσου για τον φίλο της

Το okmag επικοινώνησε με την σύντροφο του Ανδρέα Μικρούτσικου, Έλενα Μαστραγγελή η οποία είπε: «Ο Ανδρέας είναι εδώ και λίγη ώρα στην εντατική. Τον έβαλαν για να ελέγχουν καλύτερα την κατάσταση της υγείας του.Είναι πολύ χαμηλό το οξυγόνο του λόγω της λοίμωξης και προσπαθούν να του το ανεβάσουν. Ήταν κρίσιμα τα πράγματα αλλά ευτυχώς τώρα είναι ελεγχόμενο. Οι γιατροί μου είπαν ότι τον έβαλαν για να δυναμώσει και να ανέβουν τα επίπεδα του οξυγόνου».

Η Σοφία Βόσσου που ήταν στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο για χρόνια έκανε πριν από λίγη ώρα μια ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο facebook γράφοντας: «Αντρίκο μου ένα είναι σίγουρο όλα θα πάνε καλά. Η αγάπη όλων μας θα σου δώσει για μια ακόμα φορά δύναμη. Είμαι σίγουρη γι’αυτό… Σ’αγαπάω πολύ».

Η ανάρτησή της

Related posts

Αυτό δεν ξανάγινε στα 4 χρόνια που παίζει στο Mega – Τα έχασε ο Αδέκαστος

Βαμμένα ροζ μαλλιά και πολλά μούσια, άλλαξε επάγγελμα: Πως είναι σήμερα ο «Χλαπάτσας» 29 χρόνια μετά το τέλος της αγαπημένης σειράς

«Θα σας δείξω εγώ…»: Η θρυλική ατάκα της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά» ξανά ζωντανεύει 29 χρόνια μετά με τον «Χλαπάτσα»