Σχεδόν ίσα με την κόρη του: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Κωνσταντίνου Καζάκου που την περνάει 27 χρόνια

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και μίλησε για την κόρη αλλά και τη σύντροφό του.

Για την σύντροφό του

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Καζάκος κλήθηκε να σχολιάσει τα αρνητικά σχόλια για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει με την αγαπημένη του, τη Βασιλική Μακρή. “Δεν με ενδιαφέρει που σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας που έχω με την σύντροφό μου. Ο καθένας έχει γίνει δικαστής. Αυτοί που ικανοποιούνται ή αυτοϊκανοποιούνται ποσώς με ενδιαφέρει. Με τη σύντροφο μου γνωριστήκαμε στη δουλειά, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά”, τόνισε ο ηθοποιός.

Η Βασιλική Μακρή είναι επαγγελματίας χορεύτρια και performer. Έχει συμμετάσχει σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις. Μία από αυτές στάθηκε και η αφορμή να γνωρίσει τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Καζάκο, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος στη συνέντευξή του.

Για την απώλεια του πατέρα του, Κώστα Καζάκου, ο Κωνσταντίνος Καζάκος υπογράμμισε: «Είναι δύσκολο όταν χάνεις κάποιον που αγαπάς τόσο πολύ. Χάνεις ένα μικρό κομμάτι σου, ελπίζεις να το ξαναβρείς, να το κρατήσεις ζωντανό. Είναι κάτι που πονάει, το αντέχεις και συνεχίζεις».

Για την κόρη του

«Δεν είμαι αυστηρός πατέρας, το προσπαθώ. Δεν έχω πρόβλημα να γνωρίσω το αγόρι της κόρης μου. Όσο και να μεγαλώσει θα είναι κοριτσάκι μου».

Δείτε φωτογραφίες της συντρόφου του

Related posts

“Ανυπομονούμε όλοι οι Έλληνες” Πρίγκιπας Παύλος και Άννα Μαρία αναλαμβάνουν τα ηνία όπως τους αρμόζει

“Τα καταφέραμε αγοράκι μου” Γέννησε η Βασιλική Τρουφάκου – Η πρώτη φωτό του μωρού της

“Eίναι αυτός παράδειγμα για τη νεολαία;” Όλο το διαδίκτυο μιλάει για τον Light μετά από αυτά που είπε