«Σας Αφιερώνω αυτή την Ζεμπεκιά» Η Ζωζώ Σαπουντζάκη Χορεύει Αργυρό και γίνεται viral

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η μεγάλη κυρία του θεάτρου και της τηλεόρασης με την οποία έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη αν και προχωρημένης ηλικίας γυναίκα, παραμένει άκρως γοητευτική, δραστήρια και γεμάτη ζωή. Υπενθυμίζουμε πως πρόσφατα βρέθηκε στην κηδεία τις φίλης και συνεργάτιδάς της Μάρθας Καραγιάννη και συγκλόνισε το πανελλήνιο με το σπαρακτικό αντίο της.

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Ο χορός της στην Αθήνα

Το βράδυ της Τετάρτης χόρεψε μία «ζεϊμπεκιά», όπως έγραψε η ίδια, σε ταβερνάκι στην Κινέτα και το βίντεο που ανέβασε στα social media έγινε viral. Πιο συγκεκριμένα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη χόρεψε το κομμάτι «Αθήνα μου» του Κωνσταντίνου Αργυρού, αφιερώνοντας τον χορό της στους διαδικτυακούς της φίλους.

«Αχ… Τι όμορφα που επέστρεψα στην Αθήνα μου παρέα με τους αγαπημένους μου φίλους και συνεργάτες περάσαμε πολύ όμορφα απόψε… Όντως μου έλειψε τόσο καιρό στην Κινέτα που έλειπα… Σας εύχομαι καλό φθινόπωρο και να είμαστε καλά. Σας αγαπώ για τα υπέροχα μηνύματα που μου στέλνετε… Σας Αφιερώνω αυτή την Ζεμπεκιά» έγραψε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Χορεύει Αργυρό και γίνεται viral

Related posts

“Στην εφηβεία μου το έλεγαν συνέχεια”: Η αποκάλυψη της Μαρίας Μπακοδήμου για τη σχέση με τους δύο γιους της

“Με την πεθερούλα μου”: Παραδοσιακό Πάσχα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη και τον σύζυγό της

“Δεν με νοιάζει το πρωτόκολλο” Η πριγκίπισσα Βεατρίκη είναι η μόνη από τη Βασιλική οικογένεια που έκανε αυτό