«Σαρώνει» η Σοφία Αλιμπέρτη: «Σκαρφαλώνει» στην κορυφή της τηλεθέασης η εκπομπή της – Τι νούμερα έπιασε το «Ζήσε Αλλιώς»

Η Σοφία Αλιμπέρτη σάρωσε με τη νέα της εκπομπή και όλο το τηλεοπτικό μιλάει για εκείνη και για την επιστροφή της μετά από 14 ολόκληρα χρόνια.

Η Σοφία Αλιμπέρτη σάρωσε

Στην εκπομπή «Ζήσε αλλιώς», αναζητά, ρωτά και μαθαίνει όλα εκείνα που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ψυχικής και σωματικής μας υγείας και ευεξίας.

Μέσα από ερωτήματα, έρευνες και συνομιλίες με ειδικούς επιστήμονες, συζητήσεις με το κοινό στο στούντιο, αλλά και μαρτυρίες, προβληματισμούς και συνεντεύξεις γνωστών προσώπων, που θα είναι καλεσμένοι στην εκπομπή, η Σοφία θα δείχνει έναν διαφορετικό δρόμο για να ζήσουμε αλλιώς. Η εκπομπή θα κλείνει το μάτι, με αισιοδοξία, σε όσα μας απασχολούν γύρω από την υγεία και την ομορφιά, προτείνοντας απλές και κατανοητές λύσεις, μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές και παρεμβάσεις που μπορούμε να κάνουμε για να γίνει η ζωή μας καλύτερη.

Στο πλευρό της Σοφίας Αλιμπέρτη, συμπαρουσιαστής είναι ο Χειρουργός-Οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες για να αναδεικνύουν μαζί νέους τρόπους αντιμετώπισης ιατρικών θεμάτων. Ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Δρ. Κωνσταντίνος Ξένος, μοιράζεται μαζί μας καθημερινά χρήσιμες και αποτελεσματικές συμβουλές διατροφής και ευζωίας.

Στην εκπομπή, με μια ξεχωριστή στήλη, μας παρουσιάζει, ανά διαστήματα, θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Σαρώνει» η Σοφία Αλιμπέρτη και η εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς»

Μεγάλο ενδιαφέρον για τα θέματα της εκπομπής, έδειξαν την Τρίτη 2 Μάϊου, τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη ζώνη μετάδοσής της στο γυναικείο κοινό 15-24 η τηλεθέαση της εκπομπής χτύπησε κόκκινο με ποσοστό 42,4% ενώ στο ανδρικό 25-34 σημείωσε 17,5%.

Το «Ζήσε Αλλιώς» βασίζεται στο επιτυχημένο format του εξωτερικού, «DR. OZ», που είναι από τις μακροβιότερες εκπομπές της τηλεόρασης με ζωντανό κοινό.

Δείτε το βίντεο

Related posts

“Καμία άλλη μάνα να μην το περάσει”: Λύγισε η Χριστίνα Βίδου με την καλεσμένη της, έκλαιγε στην αγκαλιά της

Μεγάλη Παρασκευή: Γιατί περνάμε κάτω από Τον Επιτάφιο μετά την περιφορά Του

“Στην εφηβεία μου το έλεγαν συνέχεια”: Η αποκάλυψη της Μαρίας Μπακοδήμου για τη σχέση με τους δύο γιους της