Σαν Ροκσταρ των 90s: Η πρώτη εμφάνιση της Παπουτσάκη μετά τον χωρισμό της μοιάζει 20 χρόνια νεωτέρη

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η ηθοποιός έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και έζησε μαζί με τον σύζυγό της σχεδόν δέκα χρόνια και απέκτησαν δύο αγοράκια που υπεραγαπούν. Αποφάσισαν από εδώ και πέρα να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή όπως έγινε γνωστό. Υπενθυμίζεται πως όπως έχει δηλώσει η ίδια πολλές φορές στο παρελθόν, με τον άντρα της γνωρίστηκαν και παντρεύτηκαν πολύ αυθόρμητα μέσα σε έναν μόλις μήνα.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Χωριστούς δρόμους με τον σύζυγό της

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του χωρισμού της Κατερίνας Παπουτσάκη, με τον επί δέκα χρόνια σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά.Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους από την αρχή του φθινοπώρου.Η σχέση της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Παναγιώτη Πιλαφά θα έλεγε κανείς πως έμοιαζε παραμυθένια, καθώς γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και μέσα σε μόλις ενάμιση μήνα αποφάσισαν πως θέλουν να παντρευτούν και να περάσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους. Η ζωή όμως είχε άλλα σχέδια όπως φανηκε, κι έτσι σήμερα, δέκα χρόνια μετά τον γάμο τους στο αγαπημένο τους νησί, τη Δονούσα, τον Αύγουστο του 2012, τραβούν τελικά χωριστούς δρόμους…

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η πρώτη εμφάνιση μετά την είδηση του διαζυγίου

Μπορεί στα προσωπικά της να περνάει μια δύσκολη φάση, ωστόσο η περίοδος που διανύουμε είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική για την Κατερίνα Παπουτσάκη στα επαγγελματικά της, η οποία εκτός από τα τηλεοπτικά κάνει εμφανίσεις και σε νυχτερινό μαγαζί.Η ίδια συμμετέχει σε μια μπάντα με το όνομα “Τα Αδέσποτα” και όλοι μαζί τραγούδησαν στον Σταυρό του Νότου μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη.

Μάλιστα, χθες μαζί με την είδηση του διαζυγίου της η ίδια δημοσίευσε ένα ποστ με φωτογραφίες της με πολύ μαλλιά της με extensions και φορώντας με ψηλόμεσο τζιν και σιθρού δαντελένιο μπουστιέ.Η ηθοποιός ήταν εντυπωσιακή και όπως φαίνεται έδωσε τον καλύτερο εαυτό της πάνω στη σκηνή.”Τα λόγια δεν είναι αρκετά για να εκφράσουν τη χαρά μου… Ευχαριστώ την μπάντα μου, αυτά τα απίστευτα μουσικά αστέρια, που απολαύσαμε μαζί την κάθε στιγμή και διασκεδάσαμε μέσα από την καρδιά μας! Ενωμένοι και αγαπημένοι. Ευχαριστώ πολύ όλους που ήσασταν εκεί και κάνατε αυτή τη βραδιά αξεπέραστη!” έγραψε η ίδια στο instagram.

Related posts

«Την γαλανόλευκη δεν την φοράμε, την τιμάμε»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Καλομοίρα, εμφανίστηκε έτσι & προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Πανύψηλη με σγουρό μαλλί, ίδια η μαμά: Η 14χρονη Ηλέκτρα Λύρα είναι κλώνος της Πέγκυ Ζήνα και ιδού η απόδειξη

«Το καλύτερο δώρο της ζωής μου»: Η Γιουλικά Σκαφιδά γιορτάζει & μας δείχνει το πρόσωπο του γιου της 1η φορά