Σαν πύργος από τραπουλόχαρτα: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση της περιουσίας της Αθηνάς Ωνάση

Η Αθηνά Ωνάση φαίνεται πως δεν έχει διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο την περιουσία του παππού της, Αριστοτέλη, αποτελώντας τη μόνη απόγονο, που απέμεινε.

Σαν πύργος από τραπουλόχαρτα

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, το μέγεθος της περιουσίας της χρυσής κληρονόμου εκτιμάται στα 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά φαίνεται να συρρικνώνεται σε σημαντικό βαθμό. Η Αθηνά Ωνάση «ροκανίζει» την περιουσία του μεγιστάνα παππού της

Τα ακριβά της γούστα και χόμπι, όπως η ιππασία, οι λάθος επενδύσεις, το ότι λέγεται πως κυκλοφορεί με θωρακισμένο τζιπ μεγάλου κυβισμού με φιμέ τζάμια και έχει πολλούς ιδιωτικούς φρουρούς στο πλευρό της όλο το 24ωρο, για να μη διαρρεύσουν φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή, είναι μερικοί από τους λόγους που η περιουσία της έχει συρρικνωθεί.

Το σημερινό ύψος της περιουσίας

Μάλιστα, σήμερα, η περιουσία θεωρείται ότι έχει πέσει στα 500 εκατομμύρια δολάρια. Από το 2010 και μετά, η Αθηνά Ωνάση πουλάει την περιουσία της, ενώ κανείς δε γνωρίζει πού ζει.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η εγγονή του Έλληνα μεγιστάνα δε θυμίζει σε τίποτα τον παλιό της εαυτό, μετά από ένα δύσκολο διαζύγιο από τον Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο, ενώ σπάνια επισκέπτεται την Ελλάδα

Πριν μερικούς μήνες, ο πρώην σύζυγός της απέκτησε το τρίτο του παιδί, ενώ η ίδια φέρεται να είναι ερωτευμένη με τον, επίσης, ιππέα, Αλμπέρτο Ζόρζι.

Related posts

Ανάρπαστη η νέα επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού: Τραγουδά το “Ελεύθερος” και αποθεώνεται με λουλούδια

Ελένη Ράντου: Η σπάνια εικόνα με την μεγαλύτερη αδερφή της, Ιωάννα – Μοιάζουν πολύ και η σχέση τους είναι ιδιαίτερη

Ναταλία Γερμανού: «Η μητέρα μου «εξαναγκάστηκε» να με κάνει στα 19 της χωρίς να θέλει να αποκτήσει παιδί»